Kareena Kapoor Khan Hiper-Gerçek Ayakkabı Benzeri Pastayı Ortaya Koydu, Çok Komik Tepki Verdi! | hint filmi haberleri

Doğal

New member


Kareena Kapoor Khan geçenlerde bir ayakkabı markası lansmanına katıldı. Oyuncu, yazlar için mükemmel olan parlak turuncu uzun bir elbise içinde büyüleyici görünüyordu. Paparazzilere mutlulukla poz verdi.
Marka ayrıca Kareena’nın kesmesi için ona ayakkabı şeklinde bir pasta getirdi. Ama anı komik yapan şey, Kareena’dan hangisinin pasta, hangisinin ayakkabı olduğunu tahmin etmesinin istenmesiydi çünkü ikisi de aynıydı. Pastayı kestikten sonra Kareena pastayı gerçekten yiyemedi çünkü hala korkuyordu çünkü pasta tıpkı bir ayakkabıya benziyordu! Tepkisi hem komik hem de sevimliydi.

Aynı etkinlikte Kareena, Uorfi Javed’in moda seçimlerinden de bahsetti. “Ben sadece özgüveni seviyorum. Kendine güvenen bir kızım, bu yüzden güvenden yanayım. Sadece onun kendine güvenini ve yürüyüş şeklini seviyorum. Şapka çıkartın. Uorfi kadar cesur değilim ama bence bu olağanüstü cesur ve son derece cesur.’ Kareena Times Now’a söyledi.
Aktris, ‘Kabhi Khushi Kabhie Gham’daki karakteri Poo hakkında konuştu. Bu karakterin o kadar ikonik olduğunu ve yeniden yaratılmaması gerektiğini söyledi. Ancak, ‘Bole Chudiyaan’ kıyafeti 22 yıl sonra bile hala moda olmaya devam ediyor. Zamanının çok ilerisindeydi ve kesinlikle o kıyafeti geri getirmek isterdi.

İşte, Kareena bundan sonra Vijay Varma ve Jaideep Ahlawat ile birlikte ‘The Devotion Of Suspect X’te görünecek. Tabu ve Kriti Sanon ile ‘The Crew’u çekmeye hazır.