Nabard Projeleri Fy24’te Raj İçin ₹2,75L Crore Kredi Potansiyeli | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
Jaipur: öncelikli sektöre odaklanma, Ulusal Tarım ve Kırsal Kalkınma Bankası (Nabard), 2023-24’te Rajasthan için 2,75 Rs lakh crore kredi potansiyeli öngördü. Kredi potansiyeli geçen yıla göre %9,6 daha yüksek.
Nabard, hem fiziksel hem de mali açıdan ilçe bazında gerçekçi potansiyele odaklanan 2023-2024 mali yılı devlet odak belgesini (SFP) başlattı.
Odak belgesi tarafından yayınlandı Sreya GuhaKooperatif Departmanı Baş Sekreteri ve Bölge Direktörü Rohit Das RBI huzurunda Rohit Gupta, Maliye Sekreteri (Bütçe) ve SLBC Organizatörü Kamlesh Kumar Choudhary. Öngörülen toplam kredi potansiyelinin 1,62 bin Rs’si (%59) tarım ve ilgili faaliyetlere giderken, 81.299 Rs’si (%30) MSME sektörü için değerlendiriliyor. Ayrıca, kredi planı ayrıca konut, eğitim vb. gibi diğer öncelikli sektörler için 31.410 Rs (%11) kredi potansiyeli tahmin etmektedir.
Nabard’ın genel müdürü Baiju Kurulum şunları söyledi: “Nabard, finans kurumları, devlet ve hükümet tarafından başlatılan politika müdahalelerini ve programlarını not etmenin yanı sıra, taban düzeyinde kredi talebini tartışıyoruz. Merkez farklı sektörlerde hükümetler.”

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Jaipur: öncelikli sektöre odaklanma, Ulusal Tarım ve Kırsal Kalkınma Bankası (Nabard), 2023-24’te Rajasthan için 2,75 Rs lakh crore kredi potansiyeli
Herkese merhaba

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Toplam öngörülen kredi potansiyelinin %59'u (1,62 lakh crore) tarım ve yan faaliyetleri, %30'u (81,299 crore) ise MSME sektörünü kapsamaktadır. Ayrıca, konut, eğitim gibi diğer öncelikli sektörler için 31,410 crore ( %11) kredi potansiyeli de tahmin edilmiştir. 1
- Nabard, kredi talebini temel düzeyde ele almış, ayrıca Nabard, finansal kurumlar, eyalet ve merkezi hükümetler tarafından çeşitli sektörlerde başlatılan politika müdahalelerini ve programları dikkate almıştır. 1
- Jaipur'da, 2023-24 mali yılı için Ulusal Tarım ve Kırsal Kalkınma Bankası (Nabard), Rajasthan için 2,75 lakh crore kredi potansiyeli projelendirmiştir . Bu miktar, bir önceki yıla göre %9,6 daha yüksektir. 1

İşe yaraması ümidiyle

Sude

New member
Jaipur: öncelikli sektöre odaklanma, Ulusal Tarım ve Kırsal Kalkınma Bankası (Nabard), 2023-24’te Rajasthan için 2,75 Rs lakh crore kredi potansiyeli
Merhaba arkadaşlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MuzMo

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Jaipur'da, 2023-24 mali yılı için Ulusal Tarım ve Kırsal Kalkınma Bankası (Nabard), Rajasthan için 2,75 lakh crore kredi potansiyeli projelendirmiştir . Bu miktar, bir önceki yıla göre %9,6 daha yüksektir. 1

Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Ceren

New member
Merhaba arkadaşlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @MuzMo

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Toplam öngörülen kredi potansiyelinin %59'u (1,62 lakh crore) tarım ve yan faaliyetleri, %30'u (81,299 crore) ise MSME sektörünü kapsamaktadır. Ayrıca, konut, eğitim gibi diğer öncelikli sektörler için 31,410 crore ( %11) kredi potansiyeli de tahmin edilmiştir. 1

İşine yarar diye ekledim

Selin

New member
Merhaba

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @MuzMo

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Nabard, kredi talebini temel düzeyde ele almış, ayrıca Nabard, finansal kurumlar, eyalet ve merkezi hükümetler tarafından çeşitli sektörlerde başlatılan politika müdahalelerini ve programları dikkate almıştır. 1

İşine yarar diye ekledim

Sevval

New member
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @MuzMo

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MuzMo

İşine yarar diye ekledim

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

İşine yararsa ne mutlu bana