Paresh Rawal’ın son zamanlarda Gujarat’taki bir mitingde yaptığı tartışmalı sözler, sıkıntılarını artırdı. Oyuncu sosyal medyadan özür dilemesine rağmen Kalküta polisi tarafından çağrıldı.
ANI’ye göre Paresh Rawal, “Bengal için balık pişiriyor” yorumu nedeniyle 12 Aralık’ta Kalküta Polisi tarafından Taltala PS’ye çağrıldı. Bu gelişme, CPI(M) lideri Md Salim’in oyuncunun yorumuna karşı Kolkata’dan Taltala PS’ye polise şikayette bulunmasının ardından geldi.
Bir Twitter kullanıcısı şunları yazdı: “Konu balık olmamalıydı. Paresh Rawal’ın toplantı videosunda açıklama yapması gerekiyor. Kıdemli oyuncu, özür dilediğini tweetledi ve şunları yazdı: “GUJARATLAR BALIK YEMEKTEYSE balık elbette sorun değil. AMA BENGALI İLE YASADIŞI BANGLA DESHI N ROHINGYA DEMEK İSTİYORUM. AMA YİNE DE SİZİN HİSLERİNİZİ VE HİSSEDİKLERİNİZİ GİYDİRDİMSE YÜKÜMLÜLÜKLERİM BENİM.
ANI’ye göre Paresh Rawal, “Bengal için balık pişiriyor” yorumu nedeniyle 12 Aralık’ta Kalküta Polisi tarafından Taltala PS’ye çağrıldı. Bu gelişme, CPI(M) lideri Md Salim’in oyuncunun yorumuna karşı Kolkata’dan Taltala PS’ye polise şikayette bulunmasının ardından geldi.
Paresh Rawal bu tartışmalı yorumu Gujarat’ta kampanya yürütürken yapmıştı. “Gaz tüpleri pahalı ama fiyatları düşecek. İnsanlar da iş bulacak. Peki Arakanlı göçmenler ve Bangladeşliler, örneğin Delhi’de olduğu gibi çevrenizde yaşamaya başladığında ne olur? Gaz şişelerini ne yapacaksın? Bengaliler için balık mı pişiriyorsunuz?” diye belirtmişti aktör, PTI’a göre. Paresh Rawal, sözleriyle ilgili bir kargaşanın ardından bir özür tweet’i atmıştı.Batı Bengal | BJP lideri ve aktör Paresh Rawal, Kolkata Polisi tarafından 12 Aralık’ta Taltala PS’de yaptığı için çağrıldı… https://t.co/xz3Xmh4Eyw
— ANNI (@ANI) 1670333972000
Bir Twitter kullanıcısı şunları yazdı: “Konu balık olmamalıydı. Paresh Rawal’ın toplantı videosunda açıklama yapması gerekiyor. Kıdemli oyuncu, özür dilediğini tweetledi ve şunları yazdı: “GUJARATLAR BALIK YEMEKTEYSE balık elbette sorun değil. AMA BENGALI İLE YASADIŞI BANGLA DESHI N ROHINGYA DEMEK İSTİYORUM. AMA YİNE DE SİZİN HİSLERİNİZİ VE HİSSEDİKLERİNİZİ GİYDİRDİMSE YÜKÜMLÜLÜKLERİM BENİM.