‘Pathaan’ 800 Crore’u Geçerken, Prakash Raj Çeteyi Boykot Ediyor ‘Yalnızca Havlar Isırmaz’ | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Shah Rukh Khan, Deepika Padukone ve John Abraham’ın rol aldığı ‘Pathaan’ dünyanın en çok hasılat yapan Hint filmi oldu. Baahubalii: The Results ve Dangal gibi büyükleri geride bırakarak 12 günde dünya çapında 811 Rs hasılat elde etti.

Yayınlandıktan sonra sosyal medyada ‘Besharam Rang’ şarkısı insanları rahatsız ettiği için ‘Pathaan’ı boykot çağrısı yapıldı. Film dünya çapında başarılı olmaya devam ederken, Prakash Raj boykot çetesini ‘Pathaan’ı yasaklamaları için çağırdı. Kerala’daki Mathrubhumi Uluslararası Edebiyat Festivali’nde Prakash Raj, “Pathaan’ı yasaklamak istediler. 700 crore olacak. Pathaan’ı yasaklamak isteyen bu aptallar, Modi’nin filmini 30 crore için çekmediler. Sadece havlıyorlar. , ısırmazlar merak etmeyin gürültü kirliliği!”

Prakash Raj, #Pathaan’ın gişe rekorları kırdığını ve boykot çetesi için bazı sözleri olduğunu söylüyor https://t.co/5vLWHuav46

— Devdaş (@shahrukhdevdas2) 1675601311000
Salman Khan’ın “Pathaan”da Shah Rukh Khan ile birlikte kamera hücresi netizenler tarafından övüldü. Aynı şeyden bahseden SRK, “Hayranların bizi ekranda böyle görmesinin uzun zaman olduğunu biliyorum ve tamamen keyif alacakları bir film sunduğumuz için mutluyum. Ayrıca setlerde Bhai ile çok eğlenceli oluyor. Onunla ekranda olmayı özledim, bu yüzden her şey olması gerektiği gibi gitti… ve o Kaplan eşarbını bir hatıra olarak saklıyorum!!”