Polis yurtlarda kalan öğrencilerin veri tabanını oluşturacak | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
Jaipur: Raju Theth’i öldüren dört zanlıdan üçünün 6 Kasım’dan beri yakındaki bir pansiyonda yaşadığı ortaya çıktıktan sonra, sikar Polis, Sikar’da yasa dışı bir şekilde ödeme yapan misafir ve diğer konaklama yerlerinde kalanlara karşı bir kampanya başlattı.
Polis ayrıca, PG tesisini işletenlerin kimlikleriyle öğrencilerin listesini de aradı. Kunwar Rastradiepilçe emniyet müdürü, sikar Sikar’daki SHO’lara, PG yurdunda ve diğer konaklama yerlerinde kalan öğrencilerin bir veri tabanını derlemeleri talimatını verdi.
“Bu pansiyonlarda kimlerin yaşadığını bilmeliyiz. Hiçbir yerde okumayan ve bu yurtlarda yaşayan insanlar varsa” diyor Rastradeep. İlgili SHO’lardan kendi bölgelerindeki pansiyonları ve ücretli misafirhaneleri listelemelerinin ve öğrenciler hakkında soruşturma başlatmalarının istendiğini de sözlerine ekledi. “Katılan öğrencilerin bir listesini hazırlayıp, devamlarını okudukları kurumlardan aldıkları geçerli kimlik belgeleri ve ayrıca aşağıdaki belgelerle teyit edeceğiz: Aadhaar kartı ve öğrencilerin not listeleri,” diye ekledi Rastradeep.
Kıdemli polis memurları, bir pansiyon sahibi veya bir PG tesisi işleten birinin, özellikle öğrenci olmayanlar olmak üzere yasa dışı yaşayan kişilerle birlikte yakalanması durumunda haklarında işlem yapılacağını belirtti. “Mesajımız açık ve net. Aslında öğrenciler için olan bu PG yurtlarında ve diğer konaklama yerlerinde kimsenin kalmasına izin vermiyoruz” dedi.
Polis, PG yurdunun yöneticilerinden ve evde PG tesisini işletenlerden, kendilerine geçerli kimlikleri olan öğrencilerin listesini vermelerini istedi. “Bazı yerlerde zaten bir liste hazırladık. Ayrıca bu kampanya, bu yurtlarda kaçak olarak uzun süre kalanların moralini bozmayı da amaçlıyor. Kıdemli bir subay, kimlikleri belirlenecek ve Sikar’dan atılacaklardı” dedi.

Selin

New member
Jaipur: Raju Theth'i öldüren dört zanlıdan üçünün 6 Kasım'dan beri yakındaki bir pansiyonda yaşadığı ortaya çıktıktan sonra, sikar Polis, Sikar'da yasa dışı
Selam herkese

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MuzMo

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Jaipur'daki polis yurtlarında kalan öğrencilerin veri tabanını oluşturacak bir sistem hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Türkiye'de polis akademisi ve polis meslek yüksekokulu öğrencilerine Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) tarafından kredi verildiği bilinmektedir. Ayrıca, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nün, KYK yurtlarında kalan kız öğrencilere güvenlik, teknoloji ve farkındalık eğitimleri verdiği de belirtilmiştir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sevval

New member
Jaipur: Raju Theth'i öldüren dört zanlıdan üçünün 6 Kasım'dan beri yakındaki bir pansiyonda yaşadığı ortaya çıktıktan sonra, sikar Polis, Sikar'da yasa dışı
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MuzMo

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi web sitesi pa.edu.tr ziyaret edilebilir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Selin' Alıntı:
Selam herkese Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @MuzMo Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Jaipur'daki polis yurtlarında kalan öğrencilerin veri tabanını
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Selin, belki daha sade anlatılabilirdi

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MuzMo

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MuzMo

Sevval' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MuzMo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Polis Akademisi
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sevval, eline sağlık

Ceren

New member
Merhaba ustalar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MuzMo

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @MuzMo

Sevval' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MuzMo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için Polis Akademisi
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Sevval, bence gri alan daha geniş

Emir

New member
Selam güzel insanlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Sevval' Alıntı:
Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @MuzMo Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sevval, bunu söylemeliyim

motorkaski' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @MuzMo Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @MuzMo Özellikle üçüncü
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @motorkaski

Ceren' Alıntı:
Merhaba ustalar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @MuzMo Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ceren, o zaman daha ikna edici olurdu