Pradeep Sarkar Usta Bir Sanatçıydı Parineeta Ekip Üyeleri Dia Mirza ve Shantanu Moitra’yı Açıkladı – Özel | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Film yapımcısı Pradeep Sarkar’ın ani ölümü, film endüstrisindeki birçok meslektaşını, arkadaşını ve ortaklarını şok etti. Ölümüne, onunla çalışanlar kadar kimse şaşırmadı. Sarkar’ın ilk filmi Parineeta’nın iki önemli üyesi, aktris Dia Mirza ve besteci Shantanu Moitra, en sevdikleri film yapımcısının gitmiş olmasının şoku içindedir.
Dia Mirza, Sarkar’ın vefatıyla ilgili olarak, “Pradeep da hareket halinde şiir yarattı. Zanaatının ustasıydı ve ayrıntılara olağanüstü özen gösterdi. Parineeta her zaman kalbime yakın tutacağım bir deneyim olacak.”

Parineeta’nın bestecisi Shantanu Moitra, Pradeep Sarkar yönetimindeki ilk yıllarını hatırlıyor. “Sözleşmeli reklamcılıkta çalışan genç bir reklam yöneticisiyken, bana bir reklam jingle’ı için ilk molamı veren Pradeep Sarkar’dı. Bana besteci olarak ayrılıp kendi işimi kurma cesaretini verdi ve bana verdi. Kendimi desteklemek için yeterince ve daha fazla iş. Beni daha büyük tuvallerde oynamaya teşvik etmeye devam etti. Videosunu çektiği Ab Ke Sawan (Shubha Mudgal’ın hit şarkısı), Delhi’nin koza dünyasında daha büyük bir tuval girişimimdi.”

Sarkar, Shantanu’nun ilk uzun metrajlı filmini çekmesinde de etkili oldu. Besteci şöyle açıklıyor: “Ve sonra, tabii ki, dinamiğimi sonsuza dek değiştiren ilk filmim Parineeta’yı bana verdi. Odanın en karanlık köşelerindeki yetenekleri tespit etme yeteneğine sahipti. Ve resimleri tablo gibiydi. Şarkıları gördüğümü hatırlıyorum. Parineeta’da stüdyoda oturdu ve storyboard’larını çizdi. Ne tutku, ne sanat ve Tanrı’dan ne büyük bir armağan.”

Shantanu, “Seni özleyeceğim Pradeep, senin sayende” diye imza atarken duygularını bastırıyor.