Priyanka Chopra onun için en ateşli kısmın ne olduğunu açıklarken ‘Citadel’deki karakteri hakkında konuşuyor! | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Başrollerini Priyanka Chopra Jonas, Richard Madden ve Stanley Tucchi’nin paylaştığı merakla beklenen ‘Citadel’in fragmanı bugün yayınlandı. Hava gerilim filmi Russo Brothers tarafından yönetiliyor. Kısa süre önce piyasaya sürülen fragman, bağımsız bir küresel casus teşkilatı olan Citadel dünyasına bir bakış atmamızı sağlıyor. Priyanka, aynı zamanda bir casus olan Nadia’yı oynuyor.
Ancak PC için ‘Citadel’in en heyecan verici kısmı, serinin sınır ötesi tozlaşmasını görmekti. “Çok uzun süre İngilizce olmayan bir mecrada çalışmış biri olarak İngilizce konuşulan alanlarda altyazılı çalışmanın başarısını görmek benim için çok heyecan vericiydi. Bu kadar çekici olan bu gösterinin tutkusu olduğunu düşünüyorum.” bana göre başlangıçta bunun sosyal deneyi.Amiral gemisi şov İngilizce ama bir Hint şovunuz var, bir İtalyan şovunuz var ve karakterler ve hikayeler birleşip kesişiyor.Benim için heyecan verici ve ilginç. , kültürlerin çapraz döllenmesi ve eğlencenin artık sınırların ve dilin ötesine geçmesi. Bu sadece hikayeler anlatmakla ilgili.”

Afişlerde ve fragmanda canlandırdığı karakterle şimdiden birçok övgü toplayan oyuncu, Nadia’yı oynamasıyla ilgili detayları aktarıyor. “Çok fazla bagaj taşıdığını hissediyorum. Çok kalın sularda gezinmesi gerektiğini hissediyorum. Karakteri değiştikçe, hayatı etrafında değişirken başını dik tutması gerekiyor, ancak merkezde kalması gerekiyor çünkü Taşıdığı yük Bence bu onu oynamam için gerçekten ilgi çekici bir karakter yapıyor çünkü yaptığı her seçim çok fazla baskının yükünü taşıyor ve yükünü taşıyor Ve bunda başarılı oluyor bu yüzden gerçekten harikaydı. Yani, Richard ve ben Onunla çalışmayı seviyorum.”
‘Citadel’ 28 Nisan’da prömiyer yapacak. Priyanka ayrıca 12 Mayıs’ta vizyona girecek olan ‘Love Again’de Sam Heughan ile birlikte rol alacak.