Bir sonraki filminin yayınlanmasını bekleyen Ranbir Kapoor Tu Jhoothi Main MakkarGeçen yıl sektörü sarsan ve bunun gibi büyük bütçeli filmler için büyük kayıplara yol açan #BoycottBollywood trendi kısa süre önce açıldı. Laal Singh Çadha.
Oyuncu, News18 Showsha ile yaptığı etkileşimde, bu eğilimin daha yeni başladığını ve herkesin asılsız trolleme ve olumsuzluğun parçası olmadığını söyledi. “Bunu herkesin yaptığını sanmıyorum. Ama bunu birkaç yıldır görüyorum ki, Kovid-19 pandemisinden sonra birdenbire Bollywood karşıtı bir anlatı başladı ve bu anlatı durmaksızın devam ediyor. güney film endüstrisi ile karşılaştırmak için…”
Hint-Güney tartışmasının sadece insanların kafasında olduğunu ve başka hiçbir yerde olmadığını söyleyerek devam etti. Hint sineması KGF, RRR ve Baahubali gibi filmlerle gurur duyuyor. Hepimiz bu filmlerden ilham alıyoruz ve bu kadar geniş bir izleyici kitlesine ulaşan filmler yapmak istiyoruz.”
bu Sanju Oyuncu, çok abartılı #BoykotBollywood trendi hakkında konuşmaya devam etti ve eğer birisi onun filmlerini beğenmiyorsa, onlar hakkında sahte haberler yaymak yerine onları izlememeleri gerektiğini söyledi. “İşimizin sizi eğlendirmek olduğunu söylüyorum ama” dedi.aapko film nahi dekhni aap mat dekho na…neden yalanlarla dolu bir hikaye başlatıyorsun?’ Sadece oyuncular değil, bu sektörde çalışan o kadar çok insan var ki. toh aap unke paet pe kyu boşver rahe ho. Bunun gerçekten aptalca ve aptalca olduğunu düşündüm ve pazarlamada olduğum için bu soruyu basın toplantılarında defalarca alıyorum, bu yüzden ‘aap sadece paet pe boşver rahe ho sadece endüstri pe boşver rahe ho ne söylemeliyim?’ Sosyal medyada bir şeyler okuyup bana soruyorlar, fikrimi söylersem yanlış yorumlanacak. Hepsi aptalca ve aptalca.”
Tu Jhoothi Main MakkarShraddha Kapoor’un oynadığı, kaygısız, kaygısız bir romantik komedi. Yarın 8 Mart’ta sinemalarda gösterilecek.