Bir sonraki filminin vizyona girmesini bekleyen aktör Ranbir Kapoor Tu Jhoothi Makkaar, son zamanlarda bu filme ara vermeye ve biraz ağırdan gitmeye başladı.
Oyuncu, Pinkvilla ile bir etkileşimde molasını şöyle açtı: “Umarım yakında beğendiğim bir şey bulurum ama bu aradan memnunum çünkü daha yeni baba oldum, bu yüzden harcayacak biraz zamanım olacak. Ve hiçbir şey beni gerçekten cezbetmedi ve bir şeyi gerçekten sevmediğim sürece sadece para kazanmak için filmlere imza atan oyunculardan biri olmak istemiyorum.” Ayrıca, “Şu anda 16. yılımdayım, bu yüzden sadece meşgul olmak istiyorum, ilham ve aşkla çalışmak istiyorum.”
Bollywood’un kurak dönemine nihayet gişe rekorları kıran filmiyle son veren oyuncu Brahmāstra: Birinci bölüm – Shiva ayrıca geçen yıl serinin ikinci bölümünü ne zaman bekleyebileceğimiz hakkında bazı bilgiler paylaştık. “Brahmastra 2 ve 3’ü yapmalıyız. Ayan (yönetmen Mukerji) şu anda filmi yazıyor ve umarım bu yılın sonunda veya gelecek yıl başlayacağız.”
Kişisel düzeyde, Barfi! PTI ile etkileşim halinde olan aktör, kısa süre önce babası Rishi Kapoor’u 2020’de kanserden kaybetmesi ve bunun kendisini nasıl değiştirdiği hakkında konuştu. “Bir insanın hayatında başına gelen en büyük şey, anne ve babasından birini kaybetmesidir. Bu gerçekten önemli bir şey… Hele 40’lı yaşlarda böyle şeyler oluyor genelde. Hiçbir şey seni buna hazırlamıyor. , ama aileyi yakınlaştırır, hayatı anlamanı sağlar.
Tu Jhoothi Main MakkarShraddha Kapoor’un oynadığı, kaygısız, kaygısız bir romantik komedi. Yarın 8 Mart’ta sinemalarda gösterilecek.