Rashmika Mandanna Çevrimiçi ‘Nefret’ Hakkında Konuştuktan Sonra Sevgilerini Gönderen Hayranlarına Teşekkür Ediyor | Hint Film Haberleri

Doğal

New member
Rashmika Mandanna, Kantara’yı izlemediği için aldığı nefretle ilgili düşüncelerini sosyal medyada güçlü bir gönderi paylaşmıştı. Oyuncu, kariyeri boyunca bir “kum torbası” olduğunu söyledi. Rashmmika’nın gönderisi, oyuncuya sevgiyle yorum yapan hayranlarından çok fazla sevgi aldı.

1

Rashmika, kendisine ulaşan ve kendisini daha iyi hissetmesini sağlayan herkese teşekkür ederek, “İhtiyacı olan herkese sevgilerimi gönderiyorum. Çok fazla mesaj gördüm ve aldım ve bu içimi ısıttı. Çok anlamlı. Teşekkürler. büyük aşk.” Oyuncu ayrıca kalp işareti gösteren büyüleyici bir fotoğraf da yayınlamıştı.

Sosyal medyadaki olumsuzluklara değinen Rashmika, “Son birkaç gün, haftalar, aylar hatta belki yıllar boyunca beni rahatsız eden birkaç şey var ve artık bunları çözmenin zamanı geldi. Sadece kendim için konuşuyorum – yıllar önce yapmam gereken bir şey. Kariyerime başladığımdan beri çok fazla nefret alıyorum. Kelimenin tam anlamıyla orada bir sürü trol ve olumsuzluk için bir kum torbası. Özellikle SÖYLEMEDİĞİM şeyler için internet tarafından alay edilip alay edilmem yürek parçalayıcı ve açıkçası oldukça moral bozucu. Röportajlarda söylediğim bazı şeylerin bana karşı çıktığını fark ettim. Tüm internete, bana ve sektör içinde veya dışında sahip olduğum ilişkilere çok zarar verebilecek yanlış haberler yayılıyor.”