Rumi Jaffrey, Satish Kaushik’in kızı Vanshika’nın hayatı yaşadığını görecek kadar uzun yaşamak istediğini söylüyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member

Kıdemli oyuncu ve yönetmen Satish Kaushik’in ani ölümü eski arkadaşı, film yapımcısı ve senarist Rumi Jaffrey’i tamamen şok etti. Satish’in planlarını hatırladı ve kızının hayatta yerleştiğini görecek kadar uzun yaşamak istediğini söyledi.
Rumi, Satish’in ölümünün Perşembe sabahı erken saatlerde kendisine bildirildiğini söyledi. Satish’in karısı Shashi ve kızı Vanshika ile birlikte olmak için karısıyla birlikte evine koştu. Subhash K Jha’ya “Karım Vanshika’ya çok bağlı. Çocuğa sarıldı ve hareketsiz oturdu. Hepimiz bir inançsızlık içindeyiz” dedi.

Film yapımcısı, Satish’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve moralinin iyi olduğunu söyledi. Gelecek planları hakkında konuştu ve yapacak daha çok işi vardı. Birkaç gün önce Anupam Kher’in doğum gününde birlikte yemek yemişler ve Satish’in bir an bile dinlenmediğini eklemişler.

“Satish ve ben 30 yılı aşkın süredir arkadaşız. Yeh ekaayak jaana bahot nainsaafi hai (Ani ayrılışı adil değil). Sağlığına dikkat etmemiş de değildi. Zamanında yemek yedi ve yedi Sabah yürüyüşlerine çıktı Kızının alıştığını görecek kadar uzun yaşamak istiyordu. Ama Tanrı’nın başka planları vardı” dedi.

“Javed (Akhtar)saab’ın Holi partisinde dans ederken sadece bir gün önce. Çok seyahat etmiş gibi hissediyorum. Aaj yahan kal wahan. Bana bir arkadaşı tarafından davet edildiğini Delhi’ye gittiğini söylediğinde uyardım. bu kadar seyahate karşıydı.Beni susturdu ve bir arkadaşla birliktelik olduğunu söyledi.Bunun onun son yolculuğu olacağını bilebilir miydik?”

Ayrıca Satish ile Bay Hindistan’ın setlerinde gerçekleşen ilk görüşmesini de hatırladı. Memleketi Bhopal’dan Mumbai’ye tatil için geldiği zamandı. Bu süre zarfında kariyerine Hint film endüstrisinde başlama konusunda şüpheleri vardı. Bir film çekildiğini görmek istedi ve Satish’i bir takvim olarak ölümsüzleştiren film olan Mr India’nın setlerine ulaştı. Rumi’nin sinema endüstrisinin bir parçası olmak istediğine karar verdiği an o andı.