Kara para aklama iddiasıyla parmaklıklar ardında olan Sukesh Chandrashekhar, Bollywood oyuncusu Jacqueline Fernandez’e bir aşk mektubu yazdı. Dolandırıcı olduğu iddia edilen kişi, bugün onun doğum günü olduğu için “bebeği”ni özlediğini söyledi.
“Bomma’cığım, doğum günümün bu gününde seni çok özledim, etrafımdaki enerjini özlüyorum, buna söz bulamıyorum ama biliyorum ki bana olan sevgin hiç bitmiyor, her yerimi kaplıyor. Güzel kalbinin içinde ne olduğunu biliyorum. Kanıta ihtiyacım yok ve hepsi benim için bebeğim” diye yazdı. Aşkına “en iyi hediye” olarak atıfta bulunarak, “Ne olursa olsun senin için burada olduğumu biliyorsun. Seni seviyorum bebeğim, bana kalbini verdiğin için teşekkür ederim. Ayrıca tüm destekçilerime ve arkadaşlarıma, doğum günümdeki tüm dilekleriniz için teşekkür ederim. Yüzlerce mektup ve selam aldım. Kutsanmış hissediyorum, teşekkür ederim.”
Bu ayın başlarında Holi vesilesiyle Sukhesh, Jacqueline’e el yazısıyla yazılmış bir not göndermişti: “En harika insan, harika, benim her zaman güzel Jacqueline’im için çok mutlu bir Holi diliyorum. Renklerin bayramı olan bu günde size söz veriyorum ki solmuş ya da yok olmuş renkler 100 kat katlanmış olarak size geri dönecek. Bu yıl tam cazibeli ve net, benim tarzım. Bununla ilgileneceğim ve bu benim sorumluluğumda. Senin için her şeyi yapacağımı biliyorsun küçük kızım. Seni seviyorum.”
Jacqueline, Sukesh’in de dahil olduğu bu 200 crore kara para aklama davasıyla bağlantılı olarak birkaç kez sorgulandı. Dolandırıcı olduğu iddia edilen oyuncu, oyuncuya pahalı hediyeler yağdırırken, Jacqueline’in avukatı, oyuncunun bu tartışmanın kurbanı olduğu konusunda ısrar ediyor. Jacqueline, Sukesh ile olan ilişkisi hakkında yorum yapmadı.