Sushmita Sen, kalp ameliyatından sonra eğitime devam ediyor; ‘Mutlu Bayramlar’dan bir kesit paylaşıyor – İçerideki fotoğrafa bakın | hint filmi habe

Doğal

New member

Sushmita Sen, kalp ameliyatının ardından kısa süre önce eğitimine devam ederken egzersiz seansından bir fotoğraf paylaşmak için Instagram kullanıcı adını aldı.
Fotoğrafı burada görüntüleyin:

Siyah ve mavi atletik giyinmiş aktris, bir yoga tekerleği üzerinde gerinirken görülüyor. Gönderiye, ‘#caridioloğum kardiyoloğum tarafından temizlendi…esneme başlıyor!!!’ yazdı. Nasıl bir his!!! #bir hafta #yavaş ve düzenli #nefes al.’ Sushmita ayrıca, “Bu benim “Mutlu Bayramlarım”… seninki nasıldı? Seni seviyorum!!! #duggadugga #siz çocuklar.’

Gönderiyi paylaştığı anda arkadaşları ve hayranları yorum kısmına sevgi yağdırdı. Bir hayran, “Keşke şu anda pozitifliğinin ve gücünün sadece %1’ine sahip olsaydım. En içten dileklerimle (kalp emojisi)” diyen bir başkası, “Acil şifalar diliyorum.”

Bir hayran da, “Sen ne büyük bir başyapıtsın. Kelimenin tam anlamıyla senin hakkında bir makale yazabilirdim .. seni kişisel olarak tanımama rağmen ama senden ne kadar etkilendim bir pib figürü olman benim için fazlasıyla yeterli ️️ , sonsuza kadar içinde olduğum için sana bir hikaye yayınladım hayattaki her hareketine hayranlık duyuyorum…bunu bilmek inanılmaz…ama sen yenilmezsin inan bana.”

‘Aarya’ oyuncusu, 27 Şubat’ta Mumbai’deki Nanavati Hastanesinde anjiyoplasti ameliyatı geçirdi ve 1 Mart’ta taburcu oldu.