Türkiye ve Suriye’de mahsur kalan insanlar için Rajasthan yardım hattı | Jaipur Haberleri

MuzMo

New member

JAIPUR: Yerleşik olmayan Rajasthani’leri (NRR) birbirine bağlayan bir devlet hükümeti platformu olan Rajasthan Foundation, depremin vurduğu Türkiye ve Suriye’de yardım isteyenler için yardım hattı numaraları yayınladı.
Bu, Rajasthan’ı ülkede Jammu ve Keşmir’den sonra sakinleri için yardım hatları açan ikinci eyalet yaptı.
Hindistan NDRF ekibi bu yerlere zaten ulaştığı için, Rajasthan Vakfı tüm NDR’lere yardımcı olmak için +91 83060 09838, 0141-2229111 ve 011-23070807 numaralı yardım hattını başlattı.
Rajasthan Vakfı Komiseri Dhiraj Srivastava şunları söyledi: CM Ashok Gehlot, Pravasi topluluğumuzun ihtiyaçlarına her zaman duyarlı olmuştur ve özellikle kriz durumlarında hükümet, etkilenen Rajasthanilere yardım edilmesini sağlamak için adımlar atmaktadır. Sosyal medyada da aktif olarak paylaşımlarda bulunan vakıf, yetkililere göre proje üzerinde çalışan ekipler, talep gelmesi halinde bunu Dışişleri Bakanlığı ve ilgili büyükelçiliklerle paylaşacak.