Aadar Jain, futbol sezonunda bile Tara Sutaria’yı sevmeye yemin ederek kalpleri fethediyor | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Aadar Jain ve Tara Sutaria, B kasabasının güzel çiftlerinden biridir. Bununla birlikte, birbirlerinin doğum günlerinde aşk dolu mesajlar veya ara sıra tatil fotoğrafları paylaşmanın dışında, halka açık sevgi gösterilerine her zaman açık değildirler ve ilişkilerini gizli tutarlar. Çift, Aadar’ın erkek kardeşi Armaan Jain, Anissa Malhotra ile evlendiğinde manşetlere girdi. İkili, sangeet’te sahnede birlikte dans ettikten sonra resmiyet kazandı.

Ancak son zamanlarda netizenlerin kalbini kazanan şey, Aadar’ın Tara’ya olan sevgisini ifade etmesi oldu. “Söz veriyorum seni futbol sezonunda bile her zaman seveceğim” yazan bir hikaye yayınladı ve Tara’yı etiketledi. Oyuncu bu hikayeyi yeniden paylaşarak, “Gurur duydum. Şimdi şu lanet olası TV ekranını kapatın!”

tara instagram

Bu eğlenceli şaka, orada bulunan birçok çift için oldukça ilişkilendirilebilirdi. Tara en son ‘Ek Villain Returns’de görüldü. Şu anda başrolü oynadığı ‘Apoorva’ için çekim yapıyor. Filmin yönetmeni Nikhil Nagesh Bhatt. Tara’yla birlikte ‘Gehraiyaan’ oyuncusu Dhairya Karwa’yı canlandırıyor. “Apoorva”, bu ölüm kalım oyununda zekası ve gücüyle tehlikeli bir geceden sağ kurtulan bir kızın etrafında dönüyor. Bu arada, Tara ve Aadar’ın gelecek yıl evleneceklerine dair söylentiler dolaşıyor, ancak çift bunu henüz doğrulamadı.

Emir

New member
Aadar Jain ve Tara Sutaria, B kasabasının güzel çiftlerinden biridir. Bununla birlikte, birbirlerinin doğum günlerinde aşk dolu mesajlar veya ara sıra tatil
Selam teknoloji dostları

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Doğal

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Selin

New member
Aadar Jain ve Tara Sutaria, B kasabasının güzel çiftlerinden biridir. Bununla birlikte, birbirlerinin doğum günlerinde aşk dolu mesajlar veya ara sıra tatil
Merhaba tartışma sevenlere

@Doğal anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emir' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Doğal Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Ceren

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doğal

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Selin' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere @Doğal anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Selin, gerçekten başarılı anlatmışsın

Sude

New member
Selam fikir çatıştıranlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Emir' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Doğal Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

motorkaski

Global Mod
Global Mod
@Doğal okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Doğal

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sevval

New member
Selam gündemi takip edenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Emir' Alıntı:
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Emir

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Sevval' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bu kadar
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

motorkaski' Alıntı:
@Doğal okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Doğal Bu kısmı da
Belki haklısın @motorkaski, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm Kısmen katıldığım yerler
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sude