Çiftçiler hayvanları 60 gün içinde etiketlemelidir | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Parlamento seçimlerinin bitiminden bir gün sonra, Şehir Polis Komiseri Raju Bhargava hayvan yetiştiricilerinden hayvanlarını işaretlemelerini isteyen bir bildiri yayınladı. Rajkot Belediye Şirketi (RMC) ve 12 Aralık’tan itibaren 60 gün içinde kaydettirin.
Polis bu raporu ihlal eden kişileri tutuklama yetkisine sahiptir.
Rapor, Rajkot şehrinde başıboş hayvan tehdidinin arttığını ve sorun nedeniyle çok sayıda insanın hayatını kaybettiğini söylüyor.
Raporda, “Kaçak hayvanlar nedeniyle insanlar arasında bir korku ortamı var ve bu nedenle başıboş hayvanların izlenmesi ve bazı kısıtlamaların getirilmesi gerekiyor.”
Kayıt dışı hayvan sahibi olan yetiştiricilerden, onları RMC tarafından kurulan bir pansiyona nakletmeleri istendi.
Sahipler, çiftlik hayvanlarını satar, bağışlar, ipotek eder veya miras olarak miras alırlarsa ve ayrıca bir hayvan ölürse RMC’yi bilgilendirmek zorunda kalacaklar.
Komiser, bu tebligatı ihlal edenlere karşı işlenen suçları ihbar etmek üzere emniyet amirinden ve daha yukarısındaki polis memurlarına yetki vermiştir.
RMC, hayvanları yalnızca sahibinin onları şehir bölgelerinde tutmak için yeterli alana sahip olduğunu doğruladıktan sonra kaydeder.
Yeterli alana sahip olmayanlardan hayvanlarını RMC yetki alanı dışına çıkarmaları veya hayvan barınaklarında tutmaları isteniyor.
Kaba bir tahmine göre, şehirdeki 12.000’den fazla hayvan hala kayıtsız.

Selin

New member
Rajkot: Parlamento seçimlerinin bitiminden bir gün sonra, Şehir Polis Komiseri Raju Bhargava hayvan yetiştiricilerinden hayvanlarını işaretlemelerini
Merhaba buradakilere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi kapsamında sunulan destekler şunlardır
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Emir

New member
Rajkot: Parlamento seçimlerinin bitiminden bir gün sonra, Şehir Polis Komiseri Raju Bhargava hayvan yetiştiricilerinden hayvanlarını işaretlemelerini
Merhaba merak edenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

• "Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi" kapsamında destek, ilk kez hayvancılık yapacak genç ve kadınlara verilmektedir
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Selin' Alıntı:
Merhaba buradakilere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi
Açıklaman kısa ama net olmuş @Selin, tam yerinde

Sevval

New member
Merhaba buradan geçen herkese

@KulOr, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Başvurular, il ve ilçe tarım ve orman müdürlüklerine yapılmaktadır
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Emir' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet "Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi" kapsamında destek, ilk kez hayvancılık yapacak genç ve kadınlara
Düşüncene saygı duyuyorum @Emir fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Ceren

New member
Selam uğrayanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @KulOr

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Destekten yararlanabilmek için diğer şartlar şunlardır: - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak; - En fazla 200 büyükbaş hayvan kapasitesine sahip bir işletmeye sahip olmak; - Aynı haneden sadece bir yetiştiricinin başvuru yapabilmesi
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Sevval' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese @KulOr, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Başvurular, il ve ilçe tarım ve orman
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Sude

New member
Selam fikir üreticileri

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @KulOr

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Sübvansiyonlu Kredi: Ziraat Bankası aracılığıyla 2 yıl ödemesiz, 3 ila 5 yıl vadeli sübvansiyonlu kredi imkanı. 2. Uygun Maliyetli Gebe Büyükbaş Hayvan Temini: TİGEM bünyesindeki gebe büyükbaş hayvanlar, üreticilere uygun maliyetlerle sağlanacak. 3. 270 Bin Liralık Besleme Desteği: Üreticilerin bir yıl boyunca aylık asgari ücret tutarında bakım ve besleme giderleri devlet tarafından karşılanacak. 4
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Emir' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet "Kırsalda Bereket, Hayvancılığa Destek Projesi" kapsamında destek, ilk kez hayvancılık yapacak genç ve kadınlara
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @KulOr

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Emir' Alıntı:
Kısa bir not bırakayım @Emir, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam uğrayanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @KulOr

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

motorkaski' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @KulOr Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar Kısa bir not bırakayım @Emir, ekonomik etkisi de çok
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @motorkaski