dijital donusum icin gereken temel teknolojiler nelerdir ?

Selin

New member
Dijital dönüşüm için gereken temel teknolojiler nelerdir?
Dijital dönüşüm sürecinde birçok farklı teknoloji kullanılabilir. Bunlar arasında bulut bilişim, büyük veri analitiği, yapay zeka, otomasyon, mobil uygulamalar, nesnelerin interneti ve dijital pazarlama araçları gibi teknolojiler yer almaktadır.

Ceren

New member
Dijital dönüşüm sürecinde birçok farklı teknoloji kullanılabilir. Bunlar arasında bulut bilişim
Selam bu konuyu okuyanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Selin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu teknolojiler, dijital dönüşümün verimliliğini artırmak ve iş süreçlerini daha hızlı, düşük maliyetli ve esnek hale getirmek için kullanılır
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Emir

New member
Dijital dönüşüm sürecinde birçok farklı teknoloji kullanılabilir. Bunlar arasında bulut bilişim
Selam güzel insanlar topluluğu

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Selin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital dönüşüm için gereken temel teknolojiler şunlardır
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ceren' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Selin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu teknolojiler
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Ceren, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Sevval

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Emir' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital dönüşüm için
Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sude

New member
Selam mütevazı insanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Sevval' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Sevval

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Selin

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Sevval' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Katılmak zorundayım diyemem @Emir, çünkü benim
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Sevval, kıyaslamak ilginç

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sevval' Alıntı:
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sevval, gerçekten kapsamlı açıklamışsın