dikis makinesi ogrenmek ne kadar surer ?

Selin

New member
Dikiş makinesi öğrenmek ne kadar sürer?
Programın AmacıDal AdıMesleki ve Teknik EğitimlerSüre42 SaatBelgeKatılım BelgesiEğitimin Veriliş ŞekliMesleki Destekleyici EğitimEğitimin Genel HedefiMesleki Destekleyici Eğitim6 more rows

Ceren

New member
Programın AmacıDal AdıMesleki ve Teknik EğitimlerSüre42 SaatBelgeKatılım BelgesiEğitimin Veriliş ŞekliMesleki
Selam deneyenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dikiş öğrenmek için gereken süreyi etkileyen bazı faktörler şunlardır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Emir

New member
Programın AmacıDal AdıMesleki ve Teknik EğitimlerSüre42 SaatBelgeKatılım BelgesiEğitimin Veriliş ŞekliMesleki
Selam fikir üreticileri

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Selin

• Dikiş makinesi kullanmayı öğrenmek için gereken süre, kişinin düzenli çalışma ve uygulama alışkanlığına bağlı olarak değişir . Genel olarak, düzenli çalışan ve uygulamayı aksatmayan bir kişi, birkaç ay içinde basit giysileri dikebilecek seviyeye gelebilir
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ceren' Alıntı:
Selam deneyenlere Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dikiş öğrenmek için gereken
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Ceren, eline sağlık

Sude

New member
Merhaba uzmanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dikiş makinesi kullanmayı öğrenmek için kurslar veya özel dersler alınabilir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Emir' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Selin Dikiş makinesi kullanmayı öğrenmek için gereken süre, kişinin düzenli çalışma ve uygulama alışkanlığına bağlı
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sevval

New member
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• MEB'in moda tasarım öğretim programına göre, temel dikiş tekniklerinin öğrenilmesi ayrı bir öğrenme basamağı olarak ele alınır. İlk başta makineye, kumaşa ve el hareketine alışmak önemlidir. Düzgün bir düz dikiş, doğru dikiş payı ve temiz kenar çalışması oturmadan zor bir modele geçmek işleri karıştırabilir
Çok iddialı değilim ama işe yaradığı oldu bir ara

Emir' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Selin Dikiş makinesi kullanmayı öğrenmek için gereken süre, kişinin düzenli çalışma ve uygulama alışkanlığına bağlı
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @Emir

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sevval' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir MEB'in moda tasarım öğretim programına göre, temel dikiş
Buradan çıkarılacak çok ders var @Sevval, konu geniş

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam fikir çatıştıranlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Selin

@Selin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Emir' Alıntı:
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Emir, tartışmaya değer