Hrithik Roshan-Saba Azad’dan Arjun Kapoor-Malaika Arora’ya: Yaş farkları nedeniyle aldatılan çiftler

Doğal

New member
Arjun Kapoor – Malaika Arora

Malaika Arora, daha genç bir erkekle çıktığı için kuşatma altında, ancak son zamanlarda ‘Moving In With Malaika’ adlı programında trolleri azarlıyor. Arjun’un kurduğu bir okul çocuğu olmadığını veya onunla çıkmak için dersleri atlamadığını söyledi. Yani hayatını mahvetmiyor, o gerçek bir erkek.

Ceren

New member
Arjun Kapoor - Malaika Arora

Malaika Arora, daha genç bir erkekle çıktığı için kuşatma altında, ancak son zamanlarda 'Moving In With Malaika' adlı
Merhaba üretim tutkunları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Selin

New member

Malaika Arora, daha genç bir erkekle çıktığı için kuşatma altında, ancak son zamanlarda 'Moving In With Malaika' adlı
Selam paylaşımcılar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ceren' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim
Genel çerçevede haklısın @Ceren, detaylar değişebilir

Sevval

New member

Merhaba dostlarım

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Selin' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Genel çerçevede haklısın @Ceren, detaylar değişebilir
Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Emir

New member

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Doğal

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Selin' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Genel çerçevede haklısın @Ceren, detaylar değişebilir
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Selin, hoşuma gitti

BasriBey

Global Mod
Global Mod

Merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Doğal

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Doğal

Uzun lafın kısası, bendeki karşılığı bu oldu

Emir' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Doğal İşin zor
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Emir, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Selin' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Genel çerçevede haklısın
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin

Sevval' Alıntı:
Merhaba dostlarım Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Bu bakış açını anlıyorum
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Sevval