is the fever a good team ?

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Is the Fever a good team?
Indiana's 17 victories equal the franchise's three-season total from 2020, '21 and '22. Things improved last season with the addition of No. 1 pick Aliyah Boston, as the Fever won 13 games. Another No. 1 pick this season, Caitlin Clark, has transformed the team. The last time Indiana was above .500 was June 13, 2019.

Selin

New member
Indiana's 17 victories equal the franchise's three-season total from 2020, '21 and '22. Things improved last season with the
Selam çözüm arayanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sevval

New member
Indiana's 17 victories equal the franchise's three-season total from 2020, '21 and '22. Things improved last season with the
Merhaba araştırmacılar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @motorkaski

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Selin' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Selin, kıyaslamak ilginç

Sude

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @motorkaski Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sevval, eline sağlık

Ceren

New member
Selam üstatlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Sude' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Sevval, eline sağlık
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sude, güzel yaklaşmışsın

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @motorkaski

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Sude' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Özellikle üçüncü
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Sude, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Ceren' Alıntı:
Selam üstatlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Düşüncene genel olarak
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ceren, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Sevval' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @motorkaski Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Bazı
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sevval, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım