Kajol, ‘Salaam Venky’de Bir Anneyi Oynarken Shah Rukh Khan’ın Genç Aktrislere Aşık Olması Hakkında BUNU SÖYLEDİ | hint filmi haberleri

Doğal

New member
Son filmi ‘Salaam Venky’de 24 yaşında bir anne rolünü oynayan Kajol, geçtiğimiz günlerde çağdaş erkeklerinin ekrandaki genç aktrislere aşık olduğunu açıkladı.

Kajol’a göre film endüstrisi nihayetinde bir iştir. Vakanın sonunda ne yaparsanız yapın, her kahramanın o filmi hit yapmak için çok şey yapması gerekiyor. Oyuncu, bunun başlarına büyük bir sorumluluk düştüğünü de sözlerine ekledi. Pek çok insan ona, bir aktör olarak büyürken, çağdaşlarının oynadığı roller kadar çeşitli olmadığını söyledi. Kajol bunun gerçekten onların da sayı oyunu yüzünden takılıp kalmalarıyla ilgili olduğunu düşünüyor. Aktris, AajTak’a bu sorumluluğu üstlendiklerini söyledi.

Kajol, ‘Salaam Venky’deki performansıyla hem izleyicilerden hem de eleştirmenlerden olumlu tepkiler aldı.

Bu arada, Shah Rukh Khan, dört yıllık iznini önümüzdeki Ocak ayında ‘Pathaan’ ile sonlandıracak. Siddharth Anand’ın yönettiği filmin başrollerinde Deepika Padukone ve John Abraham da yer alacak.

Ayrıca süperstarın Rajkumar Hirani’nin Taapsee Pannu ile oynadığı ‘Dunki’ ve Nayanthara, Vijay Sethupathi ve Sanya Malhotra ile oynadığı Atlee’nin ‘Jawan’ı da var.

Ceren

New member
Son filmi 'Salaam Venky'de 24 yaşında bir anne rolünü oynayan Kajol, geçtiğimiz günlerde çağdaş erkeklerinin ekrandaki genç aktrislere aşık olduğunu
Merhaba buradakilere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Son filmi 'Salaam Venky'de 24 yaşında bir anne rolünü oynayan Kajol, geçtiğimiz günlerde çağdaş erkeklerinin ekrandaki genç aktrislere aşık olduğunu
Selam yeni başlayanlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doğal

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Ceren' Alıntı:
Merhaba buradakilere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Ceren, tartışmaya değer

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

BasriBey' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doğal Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Kısa bir not bırakayım @BasriBey, ekonomik etkisi de çok konuşuluyor

Sevval

New member
Selam yazılım camiası

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Ceren' Alıntı:
Merhaba buradakilere Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Doğal
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Ceren, çünkü değişken çok fazla

Emir

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Doğal

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sevval' Alıntı:
Selam yazılım camiası Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Ceren, çünkü değişken
Verdiğin bilgiler güncel görünüyor @Sevval, özellikle veri kısmı

Selin

New member
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doğal

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ceren' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Ceren

Sude

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Doğal

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

BasriBey' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Doğal Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @BasriBey