Köylüler, Orans’ı Cos’tan kurtarmak için 225 kilometrelik bir yürüyüş planlıyor | akış Jaipur Haberleri

MuzMo

New member
Jaisalmer: Jaisalmer’deki meraların korunmasını talep etmek için ajitasyon var. Ajitasyonu yoğunlaştırmak için, Jaisalmer’in farklı yerlerinden köylüler, bölge toplayıcısıyla buluşmak için 11 Aralık’tan itibaren altı gün boyunca 40’tan fazla köyü ve orans’ı (kutsal korular) kapsayan 225 kilometrelik bir yürüyüş planladılar. Göstericiler, portakalların acilen enerji şirketlerinden kurtarılmasını talep eden bir dilekçe verecek.
Çevreci aktivist Sümer Singh Bhati Fatehgarh bloğundaki Rasla Köyü’ndeki Shree Degrai Tapınağı’ndan, bu kadim tarihi kutsal yerler hakkında farkındalık yaratmak için yürüyüşe başlanacağı bildirildi.
INTACH gibi kuruluşların, EDS Vakfı ilçenin bu kutsal koruları hakkında incelemeler ve raporlar gerçekleştirmişler ve bu çalışmalar birçok tarihi ve ilginç gerçeği de ortaya çıkarmıştır.
Parth Jagani, ERDS Vakfı’nın yerel koordinatörü ve üyesi Turuncu Takım birçok tarihi Oran’ın devlet gelirlerine dahil edilmediğini ve arazilerinin sürekli olarak yenilenebilir enerji şirketlerine tahsis edildiğini bildirdi. Bu, aynı zamanda kritik derecede tehlikede olan Büyük Kızılderili toyunun yaşam alanı olan, topluluk tarafından korunan bu önemli ekosistemin yok olmasına yol açmıştır. Gelir kayıtlarına geçen birçok Orans, enerji şirketlerinden yüksek enerji nakil hatlarının döşenmesi nedeniyle kesintiye uğramış, bu da aralarında birçok büyük kuş türünün ölümüne yol açmıştır. Büyük Hint toy kuşuakbabalar, kartallar, turnalar, pelikanlar vb.
Team Oran’ın bir başka üyesi olan Bhopal Singh Bhati, bir Camelcart tesisinin yaşlılar ve bu kadar uzun süre yürümeye alışık olmayanlar için uygun olacağını söyledi.

Selin

New member
Jaisalmer: Jaisalmer'deki meraların korunmasını talep etmek için ajitasyon var. Ajitasyonu yoğunlaştırmak için, Jaisalmer'in farklı yerlerinden köylüler
Selam çözüm arayanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MuzMo

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Emir

New member
Jaisalmer: Jaisalmer'deki meraların korunmasını talep etmek için ajitasyon var. Ajitasyonu yoğunlaştırmak için, Jaisalmer'in farklı yerlerinden köylüler
Merhaba merak edenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Selin' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MuzMo Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi akşamlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MuzMo

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Selin' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @MuzMo Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Ceren

New member
Selam fikir üreticileri

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MuzMo

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

BasriBey' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MuzMo Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam
Bazı yerlerde haklısın @BasriBey, ama bütünüyle katılamıyorum

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam ilgi duyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Emir' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Sude

New member
Selam yenilik severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @MuzMo

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Bence herkes bir şey söyledi ve ben de kendimce bunu çıkardım

motorkaski' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Bu yoruma tamamen karşı değilim ama
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @motorkaski

BasriBey' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @MuzMo Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor Tam olarak aynı
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @BasriBey

Ceren' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @MuzMo Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Bazı yerlerde haklısın
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ceren, o yüzden tamamen katılamıyorum