TMC sözcüsü tutuklandı, Morbi mahkemesi tarafından kefaletle serbest bırakıldı | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Morbi’deki bir sulh ceza mahkemesi TMC sözcüsü Saket Cuma günü kefaletle serbest bırakıldı Gökhale eyalet meclisi seçimleri sırasında sınıf düşmanlığını teşvik etme suçlamasıyla tutuklandı.
Halkın Temsili Yasası’nın 125. Maddesi uyarınca Perşembe günü tutuklanan Gökhale’ye 15.000 Rs kefalet verildi.
Gokhale, 1 Aralık’ta, Başbakan Narendra Modi’nin Morbi’ye köprü sonrası ziyaretinin 30 crore’a mal olduğunu iddia eden bilgi edinme hakkı yoluyla elde edildiği iddia edilen bilgilerle ilgili bir haber klibini tweetledi. 30 Ekim’de köprü çöktüğünde 135 kişi hayatını kaybetmişti.
Memur DA’nın dönüşünden sonra Morbi B Şubesi Polis Karakolunda Gökhale’ye karşı suç kaydı yapıldı. Jahala Model Davranış Kurallarının (MCC) ihlali nedeniyle başvuruda bulundu.
Jhala, Gokhale’nin tweet’inin MCC’yi ihlal ettiğini belirtti. Jhala’nın başvurusu üzerine polis bir ihlal kaydetti ve Gökhale’yi tutukladı.
Polise göre Gökhale, gözaltına alınması talebiyle Ek Baş Yargıç DK Chandnani’nin mahkemesine sunuldu. Kaynaklara göre Gökhale, kefalet talebini duruşma sırasında mahkemeye sundu. Mahkeme, polisin bile Gökhale’nin isnat edildiği suç için kefalet verme yetkisine sahip olduğunu kaydetti.
Ancak polis, Gökhale’nin yerel bir kişi olmadığını ve eyleminin kasıtlı olduğunu savunarak kefalet talebine karşı çıktı. Ayrıca, Gokhale’nin Gujarat’ta bir seçim olduğunu ve model davranış kurallarının yürürlükte olduğunu bilen bir politikacı olduğunu savundular. Polis dosyalamasında, tweetinin Gujarat’taki seçim sürecini etkileyebileceğinin farkında olduğunu söyledi. Ancak mahkeme iddiayı reddederek Gökhale’nin tahliyesine karar verdi.
Morbi adliyesi dışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gökhale, “Bu benim gibi bir kalp hastası için bir ceza gibi. Hiçbir şey yapmadan beş gün gözaltında kaldım.”
Perşembe günü, Gokhale benzer bir suçtan Rajasthan’ın Ahmedabad siber polisi tarafından tutuklandıktan sonra Ahmedabad mahkemesi tarafından kefaletle serbest bırakıldı.

Sevval

New member
Rajkot: Morbi'deki bir sulh ceza mahkemesi TMC sözcüsü Saket Cuma günü kefaletle serbest bırakıldı Gökhale eyalet meclisi seçimleri sırasında sınıf
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @KulOr

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Selin

New member
Rajkot: Morbi'deki bir sulh ceza mahkemesi TMC sözcüsü Saket Cuma günü kefaletle serbest bırakıldı Gökhale eyalet meclisi seçimleri sırasında sınıf
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KulOr

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Sevval' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @KulOr İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz Bir ara tekrar dönüp
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Sevval

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sevval' Alıntı:
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @KulOr İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz Bir ara tekrar dönüp
Haksız değilsin @Sevval ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren

New member
Merhaba değerli arkadaşlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KulOr

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Sevval' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval

Sude

New member
Selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Selin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KulOr Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Selin, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

motorkaski

Global Mod
Global Mod
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @KulOr

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Ceren' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KulOr Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Ceren, daha somut örnek iyi giderdi

Emir

New member
Merhaba ustalar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KulOr, gerçekten emeğine sağlık

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Selin' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @KulOr Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Selin