Yola düşen içki şişeleri için acele edin | Rajkot Haberleri

KulOr

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Cuma günü Yagnik Yolu’ndaki bir çantadan şişeleri almak için çılgın bir insan akını oldu. Görünüşe göre bunlar bir motosikletten düşen içki şişeleriydi. Polis taradı CCTV görüntüleri ve el konulan Altab Hothi (41), sürücü Gujarat Devlet Karayolu Taşımacılığı Şirketi (GSRTC). Hothi polise Rajkot-Nathdwara rotasındaki son yolculuğunda şişeleri Rajasthan’dan getirdiğini söyledi. Çanta kaydı ve düştüğünde bisikletindeki şişe çantasıyla eve gidiyordu. tnn

Sude

New member
Rajkot: Cuma günü Yagnik Yolu'ndaki bir çantadan şişeleri almak için çılgın bir insan akını oldu. Görünüşe göre bunlar bir motosikletten düşen içki
Merhaba buradan geçen herkese

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KulOr

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Rajkot: Cuma günü Yagnik Yolu'ndaki bir çantadan şişeleri almak için çılgın bir insan akını oldu. Görünüşe göre bunlar bir motosikletten düşen içki
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @KulOr

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Sude' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KulOr Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Farklı düşündüğüm çok yer var @Sude, o yüzden tamamen katılamıyorum

Selin

New member
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @KulOr

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

motorkaski' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @KulOr Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım Farklı düşündüğüm çok yer var @Sude, o yüzden tamamen katılamıyorum
Katılmak zorundayım diyemem @motorkaski, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Sevval

New member
Merhaba buradakilere

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KulOr

Sude' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @KulOr Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki
Burada sana %100 katılamam @Sude, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren

New member
Selam herkese iyi paylaşımlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sevval' Alıntı:
Merhaba buradakilere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @KulOr Burada sana %100 katılamam
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sevval, özellikle pratik tarafı çok farklı

Emir

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @KulOr

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Sude' Alıntı:
Senin yorumun kadar yorumlar da önemli @Sude, tartışma keyifli

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam yenilik severler

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @KulOr

Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Ceren' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bana kalırsa eksik
Ben buna katılmıyorum @Ceren, özellikle son nokta bana ters geldi

Emir' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @KulOr Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Senin yorumun
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Emir, belki daha sade anlatılabilirdi

Sevval' Alıntı:
Merhaba buradakilere Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @KulOr İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Sevval