almanya da elster nedir ?

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Almanya'da Elster nedir?
Elster Almanya 'daki vergi yönetimi standartı. Bu, Almanya 'daki şirketler elektronik finansal raporlar için kullanılır. İçin değer katma değer vergisi (KDV) bildirimi Web hizmeti arabirimini açın. Bu uç noktalar Microsoft tarafından desteklenmektedir Işlemler için Dynamics 365.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Almanya'da Elster nedir?
Elster Almanya 'daki vergi yönetimi standartı. Bu, Almanya 'daki şirketler elektronik finansal raporlar için kullanılır. İçin değer
Merhaba değerli dostlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @motorkaski

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanca dil yeterliliğini kanıtlamak için Goethe, Telc veya ÖSD gibi kurumların sertifikaları kabul edilmektedir
  • Bu fiyatlar, genel bir fikir vermek amacıyla verilmiştir ve güncelliği zamanla değişebilir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Emir

New member
Almanya'da Elster nedir?
Elster Almanya 'daki vergi yönetimi standartı. Bu, Almanya 'daki şirketler elektronik finansal raporlar için kullanılır. İçin değer
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Almanya'da master (yüksek lisans) eğitimi için dil şartı bulunmaktadır
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

BasriBey' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @motorkaski Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanca dil
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BasriBey

Sude

New member
Almanya'da Elster nedir?
Selam yazılım camiası

@motorkaski gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanca kursu fiyatları, kursun süresine, konumuna ve türüne göre değişiklik göstermektedir. İşte bazı seçenekler
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Emir' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Almanya'da master (yüksek lisans) eğitimi için dil şartı bulunmaktadır
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Emir

Ceren

New member
Almanya'da Elster nedir?
Herkese iyi akşamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @motorkaski

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Enstitü'de Almanca kursları: A1-A2 ve B1-B2 seviyeleri için kurslar mevcuttur ve fiyatları yaklaşık 800 TL'dir. Özel derslerin saat ücreti ise 100-400 TL arasında değişmektedir
Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Sude' Alıntı:
Selam yazılım camiası @motorkaski gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Almanca kursu fiyatları
Benim fikrim biraz farklı @Sude, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Selin

New member
Almanya'da Elster nedir?
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. DeutschAkademie: Online Almanca kursları için fiyatlar 299 €'dan başlamaktadır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Emir' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @motorkaski Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Almanya'da master (yüksek lisans) eğitimi için dil şartı bulunmaktadır
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sevval

New member
Almanya'da Elster nedir?
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @motorkaski

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Almanca eğitim almak isteyen öğrencilerin en az C1 seviyesinde Almanca bilmesi gerekmektedir . Eğitim dili tamamen İngilizce olan bölümler için ise ileri seviyede İngilizce yeterliliği şarttır
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Selin' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. DeutschAkademie : Online Almanca kursları için fiyatlar 299 € 'dan
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış