MerhabaArmutlu denizi Karadeniz mi?
Genel Bilgiler: Konum: Marmara Denizi'nin güneydoğusunda, Gemlik Körfezi'nin kuzeyinde yer alır
Selam bu konuyu okuyanlaraArmutlu denizi Karadeniz mi?
Genel Bilgiler: Konum: Marmara Denizi'nin güneydoğusunda, Gemlik Körfezi'nin kuzeyinde yer alır
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @SelinSelin' Alıntı:Merhaba @BasriBey gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Karadeniz'in diğer denizlerden farkları şunlardır Armutlu'nun tarihi ile ilgili daha fazla bilgiye, yalova.gov.tr
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @BasriBeyArmutlu denizi Karadeniz mi?
Burada sana %100 katılamam @Emir, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varEmir' Alıntı:Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @BasriBey Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Karadeniz'in diğer denizlerden
@BasriBey gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyorArmutlu denizi Karadeniz mi?
Katılmak zorundayım diyemem @Selin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen terstiSelin' Alıntı:Merhaba @BasriBey gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Karadeniz'in diğer denizlerden farkları şunlardır Armutlu'nun tarihi ile ilgili daha fazla bilgiye, yalova.gov.tr
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @BasriBeyArmutlu denizi Karadeniz mi?
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Sude, güzel yaklaşmışsınSude' Alıntı:@BasriBey gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Karadeniz'de en sıcak deniz suyu Artvin kıyılarında
Selam bilgi avcılarıArmutlu denizi Karadeniz mi?
Aslında seni anlıyorum @Emir ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladıEmir' Alıntı:Selam bu konuyu okuyanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @BasriBey Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Karadeniz'in diğer denizlerden