Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmişArşidüşes ne demek?
i. (Fr. archiduchesse) Avusturya - Macaristan imparatorluk âilesinden olan prenseslere verilen unvan
Selam bilgi avcılarıArşidüşes ne demek?
i. (Fr. archiduchesse) Avusturya - Macaristan imparatorluk âilesinden olan prenseslere verilen unvan
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Selin, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımSelin' Alıntı:Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşidüşes , "arşidükün karısı veya kızı" ya da "Avusturya hanedanında
Merhaba tecrübeli dostlarArşidüşes ne demek?
Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumSelin' Alıntı:Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşidüşes , "arşidükün karısı veya kızı" ya da "Avusturya hanedanında
Selam yeni başlayanlarArşidüşes ne demek?
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Sevval, ama faydalı olmuşSevval' Alıntı:Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Selin, fakat bazı yerlerde fazla kesin
Selam yazılım camiasıArşidüşes ne demek?
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @SudeSude' Alıntı:Selam yeni başlayanlar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Ceren Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sevval, bunu söylemeliyimSevval' Alıntı:Merhaba tecrübeli dostlar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bu bakış açını anlıyorum
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @EmirEmir' Alıntı:Selam bilgi avcıları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Ceren Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine