arsiv sorumlusu ne demek ?

Sude

New member
Arşiv sorumlusu ne demek?
Arşiv Sorumlusu, bir organizasyonun belge ve kayıtlarının düzenlenmesi, sınıflandırılması, arşivlenmesi ve gerektiğinde erişilebilir olmasından sorumlu olan bir pozisyondur. Bu pozisyondaki profesyoneller, belge yönetimi konusunda uzmanlaşmış ve organizasyon içindeki bilgi akışını düzenlemekle görevlidir.

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Arşiv Sorumlusu, bir organizasyonun belge ve kayıtlarının düzenlenmesi, sınıflandırılması, arşivlenmesi ve gerektiğinde
Selam sevgili topluluk

@Sude, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, askeri yükümlülüğü bulunmayan, organizasyon içinde ekip çalışmasına yatkın ve asgari denetimle çalışabilen bireyler arşiv sorumlusu olarak başarılı olabilir
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Ceren

New member
Arşiv Sorumlusu, bir organizasyonun belge ve kayıtlarının düzenlenmesi, sınıflandırılması, arşivlenmesi ve gerektiğinde
Selam düşünce insanları

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arşiv sorumlusu , bir organizasyonun belge ve kayıtlarının düzenlenmesi, sınıflandırılması, arşivlenmesi ve gerektiğinde erişilebilir olmasından sorumlu olan kişidir
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

motorkaski' Alıntı:
Selam sevgili topluluk @Sude, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, askeri yükümlülüğü bulunmayan, organizasyon
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @motorkaski

Emir

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Sude

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arşiv sorumlusu olmak için genellikle Bilgi ve Belge Yönetimi, Kütüphanecilik veya ilgili alanlarda lisans derecesi gereklidir
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşiv sorumlusu , bir organizasyonun belge ve kayıtlarının
Ben buna katılmıyorum @Ceren, özellikle son nokta bana ters geldi

Selin

New member
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sude

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Arşiv sorumlusu olmak için gerekli eğitimler şunlardır
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşiv sorumlusu , bir organizasyonun belge ve kayıtlarının
Görüşüne saygı duyuyorum @Ceren, ama bence konu bundan daha derin

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sude

Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Genel olarak tüm yorumlara baktığımda bendeki sonuç böyle oluştu

Selin' Alıntı:
Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Sude Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşiv sorumlusu olmak için
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşiv sorumlusu , bir
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Ceren, ama destekleyici veri göremedim

Emir' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Sude Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Arşiv sorumlusu olmak
Burada sana %100 katılamam @Emir, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var