cengiz ailesi ne is yapiyor ?

Sevval

New member
Cengiz ailesi ne iş yapıyor?
Cengiz Holding 1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat sektörüne ek olarak enerji, maden, turizm, altyapı, havalimanı ve sigorta sektörlerinde de hizmet vermektedir.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Cengiz Holding 1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat
Selam yazanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Sude

New member
Cengiz Holding 1980 yılında inşaat amacıyla Mehmet Cengiz tarafından kurulmuş bir şirketler grubudur. Günümüzde inşaat
Herkese iyi sabahlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

BasriBey' Alıntı:
Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @BasriBey, onu vurgulaman yerinde

Selin

New member
Merhaba buradan geçen herkese

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Sevval

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

BasriBey' Alıntı:
Selam yazanlara İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @BasriBey

Emir

New member
Selam gençler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Sevval

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sevval

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

BasriBey' Alıntı:
Bu yoruma tamamen katıldım @BasriBey, özellikle son bölümü

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam gençler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Sevval

@Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Her söyleneni aynı sepete koyunca çıkan tablo bana göre bu

Emir' Alıntı:
Selam gençler Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Sevval Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sevval
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Belki seni bir adım öne taşır, dene derim Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Sude

Selin' Alıntı:
Merhaba buradan geçen herkese Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Sevval Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Selin