cevreci hareketin ortaya cikmasinda hangi olay etkili olmustur ?

Selin

New member
Çevreci hareketin ortaya çıkmasında hangi olay etkili olmuştur?
Endüstrileşmenin olumsuz sonuçları, özellikle İkinci Dünya Savaşı sonrası bilimsel ve teknoloji alanında sağlanan ilerlemelerin yanlış politikalarla birleşmesi sonucu, kendisini daha çok doğanın kirlenmesi şeklinde göstermeye başlamıştır.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Endüstrileşmenin olumsuz sonuçları, özellikle İkinci Dünya Savaşı sonrası bilimsel ve
Selam hemfikir olanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sanayi Devrimi'nin çevreye etkileri şunlardır
Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

Ceren

New member
Endüstrileşmenin olumsuz sonuçları, özellikle İkinci Dünya Savaşı sonrası bilimsel ve
@Selin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Çevreci hareketin ortaya çıkmasında etkili olan bazı olaylar şunlardır
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

BasriBey' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sanayi Devrimi'nin çevreye etkileri şunlardır Ufak
Haksız değilsin @BasriBey ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam heyecan arayanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

BasriBey' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sanayi Devrimi'nin çevreye etkileri şunlardır Ufak
Benim fikrim biraz farklı @BasriBey, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Emir

New member
Selam iyi insanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Selin

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

BasriBey' Alıntı:
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @BasriBey, bence gri alan daha geniş

Sevval

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Selin

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Emir' Alıntı:
Selam iyi insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Selin Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Emir, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Sude

New member
Selam teknoloji dostları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Selin

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Emir' Alıntı:
Selam iyi insanlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Selin Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Emir, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

motorkaski' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki Benim fikrim biraz
Oldukça iddialı konuşmuşsun @motorkaski, ama destekleyici veri göremedim

Sevval' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Selin Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Sevval, çok genel kalmış