Merhaba fikirleri olanlarÇin hala komünist mi?
1 Ekim 1949 tarihinde kurulan ÇHC'nin siyasi yapısı tek parti yönetimine dayanmaktadır. 1921 yılında kurulmuş olan, iktidardaki Çin
Selam sevgili toplulukÇin hala komünist mi?
1 Ekim 1949 tarihinde kurulan ÇHC'nin siyasi yapısı tek parti yönetimine dayanmaktadır. 1921 yılında kurulmuş olan, iktidardaki Çin
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumEmir' Alıntı:Merhaba fikirleri olanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin, hala komünist bir ülke olarak kabul
Merhaba gençlerÇin hala komünist mi?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @motorkaski, özellikle pratik tarafı çok farklımotorkaski' Alıntı:Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Çin'in komünist modelden
Herkese iyi günlerÇin hala komünist mi?
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SudeSude' Alıntı:Merhaba gençler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sevval Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin'in komünist yapısının bazı özellikleri Bu tarz bir
Merhaba merak edenlereÇin hala komünist mi?
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @motorkaski, benzer sonuçlar gördümmotorkaski' Alıntı:Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Çin'in komünist modelden
Merhaba akıl verenlereÇin hala komünist mi?
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklıBasriBey' Alıntı:Merhaba merak edenlere @Sevval gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Benim gözlemim de