cin in tam adi nedir ?

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Çin'in tam adı nedir?
ÇinÇin Halk Cumhuriyeti 中华人民共和国 (Çince) Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó (pinyin)Resmî yazı sistemiBasitleştirilmiş ÇinceEtnik gruplar (2020)%91,1 Han Çinlileri %8,9 DiğerResmî dinDevlet AteizmiDemonimÇinli43 more rows

Emir

New member
Çin'in tam adı nedir?
ÇinÇin Halk Cumhuriyeti 中华人民共和国 (Çince) Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó (pinyin)Resmî yazı sistemiBasitleştirilmiş ÇinceEtnik gruplar
Merhaba dostlarım

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @motorkaski

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cin kelimesi, Arapça "c-n-n" kökünden türemiş olup, "örtmek" veya "gizlemek" anlamına gelir. Bu kelime, geniş anlamıyla ele alındığında, insan kelimesinin zıddı olarak kullanılır ve duyu organlarından gizlenmiş tüm manevi varlıkları ifade eder
Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Selin

New member
Çin'in tam adı nedir?
ÇinÇin Halk Cumhuriyeti 中华人民共和国 (Çince) Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó (pinyin)Resmî yazı sistemiBasitleştirilmiş ÇinceEtnik gruplar
Selam gündemi takip edenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @motorkaski

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İslam mitolojisinde cinlerin rolü şu şekilde özetlenebilir
Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Emir' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @motorkaski Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cin kelimesi, Arapça "c-n-n" kökünden türemiş
Tam olarak aynı fikirde değilim @Emir, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Çin'in tam adı nedir?
Selam bu başlığa uğrayanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @motorkaski

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İslam inancına göre cinler geleceği ve gaybı bilmezler. Ayrıca, cinler mutlaka kötü varlıklar olarak kabul edilmez
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Selin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @motorkaski Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İslam
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Ceren

New member
Çin'in tam adı nedir?
Selam güzel topluluk

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @motorkaski

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Cinlerin tam adı, cin olarak bilinir
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Emir' Alıntı:
Merhaba dostlarım Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @motorkaski Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Cin kelimesi, Arapça "c-n-n" kökünden türemiş
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Emir, yine de takip etmek lazım

Sude

New member
Çin'in tam adı nedir?
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Farklı inanışlarda cinler, çeşitli isimlerle anılır
Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Ceren' Alıntı:
Selam güzel topluluk Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @motorkaski Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Aslında seni anlıyorum @Ceren ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

BasriBey' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @motorkaski Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @BasriBey

Selin' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @motorkaski Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı