cin komunist mi sosyalist mi ?

Selin

New member
Çin komünist mi sosyalist mi?
1 Temmuz 1921 tarihinde Şanghay'da kurulmuş olan Çin Komünist Partisi, 2022 yılında açıklanan ve toplam Çin nüfusunun ciddi kısmına tekabül eden 97 milyona yakın üye sayısıyla dünyadaki en büyük ikinci siyasi parti konumundadır.

BasriBey

Global Mod
Global Mod
1 Temmuz 1921 tarihinde Şanghay'da kurulmuş olan Çin Komünist Partisi, 2022 yılında açıklanan ve toplam Çin nüfusunun ciddi
Selam forum ahalisi

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ÇKP, sosyalizmi Çin'in gerçeklerine ve geleneksel kültürüne uyarlayarak "Çin karakterinde sosyalizm" veya "Çin'e özgü sosyalizm" olarak adlandırdığı bir model geliştirmiştir. Bu model, ekonomik büyümeyi ve üretimin geliştirilmesini hedefler
Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Emir

New member
1 Temmuz 1921 tarihinde Şanghay'da kurulmuş olan Çin Komünist Partisi, 2022 yılında açıklanan ve toplam Çin nüfusunun ciddi
Merhaba araştırmacılar

@Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Çin, sosyalist bir ülkedir . Çin Komünist Partisi (ÇKP), kuruluşundan itibaren Çin halkının mutluluğu ve Çin ulusunun gençleşmesi gibi kalıcı hedefler gütmektedir
Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

BasriBey' Alıntı:
Selam forum ahalisi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ÇKP, sosyalizmi Çin'in gerçeklerine ve geleneksel kültürüne uyarlayarak
Açıklaman kısa ama net olmuş @BasriBey, tam yerinde

Sevval

New member
Merhaba buradakilere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, Çin'in sosyalist bir ülke olup olmadığının kıstasının, hangi sınıfın iktidarı kontrol ettiği ve yaratılan zenginliğin nasıl dağıtıldığı olduğu da belirtilmektedir
Emir' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin, sosyalist bir ülkedir . Çin Komünist Partisi
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklı

Ceren

New member
Selam takip edenler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Selin

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @Selin

Sevval' Alıntı:
Merhaba buradakilere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Çin'in sosyalist bir ülke olup olmadığının kıstasının
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Sevval, teşekkür ederim

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Selin

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

BasriBey' Alıntı:
Selam forum ahalisi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ÇKP, sosyalizmi Çin'in gerçeklerine ve geleneksel kültürüne uyarlayarak
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @BasriBey, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sude

New member
Merhaba dostlarım

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Emir' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin, sosyalist bir ülkedir . Çin Komünist Partisi
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu