Selam forum ahalisiÇin komünist mi sosyalist mi?
1 Temmuz 1921 tarihinde Şanghay'da kurulmuş olan Çin Komünist Partisi, 2022 yılında açıklanan ve toplam Çin nüfusunun ciddi
Merhaba araştırmacılarÇin komünist mi sosyalist mi?
1 Temmuz 1921 tarihinde Şanghay'da kurulmuş olan Çin Komünist Partisi, 2022 yılında açıklanan ve toplam Çin nüfusunun ciddi
Açıklaman kısa ama net olmuş @BasriBey, tam yerindeBasriBey' Alıntı:Selam forum ahalisi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ÇKP, sosyalizmi Çin'in gerçeklerine ve geleneksel kültürüne uyarlayarak
Merhaba buradakilereÇin komünist mi sosyalist mi?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklıEmir' Alıntı:Merhaba araştırmacılar @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin, sosyalist bir ülkedir . Çin Komünist Partisi
Selam takip edenlerÇin komünist mi sosyalist mi?
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Sevval, teşekkür ederimSevval' Alıntı:Merhaba buradakilere Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, Çin'in sosyalist bir ülke olup olmadığının kıstasının
Selam üstatlarÇin komünist mi sosyalist mi?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @BasriBey, özellikle pratik tarafı çok farklıBasriBey' Alıntı:Selam forum ahalisi Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ÇKP, sosyalizmi Çin'in gerçeklerine ve geleneksel kültürüne uyarlayarak
Merhaba dostlarımÇin komünist mi sosyalist mi?
Haksız değilsin @Emir ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurduEmir' Alıntı:Merhaba araştırmacılar @Selin, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin, sosyalist bir ülkedir . Çin Komünist Partisi