depresyon neyin eksikligi ?

Selin

New member
Depresyon neyin eksikliği?
Depresyon bulgularını katkıda bulunabilen eksiklikler arasında folik asit, B12 vitamini, D vitamini, magnezyum, selenyum, demir ve çinko sayılabilir.

Sevval

New member
Depresyon bulgularını katkıda bulunabilen eksiklikler arasında folik asit, B12 vitamini, D vitamini, magnezyum, selenyum, demir
Merhaba

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Selin

• Depresyon belirtileri gözlemlendiğinde bir uzmana başvurulması önerilir
Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Ceren

New member
Depresyon bulgularını katkıda bulunabilen eksiklikler arasında folik asit, B12 vitamini, D vitamini, magnezyum, selenyum, demir
Selam dostlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• B1 vitamini eksikliği belirtileri görüldüğünde bir sağlık uzmanına danışılması önerilir
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Sevval' Alıntı:
Merhaba Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Selin Depresyon belirtileri gözlemlendiğinde bir uzmana başvurulması önerilir Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sevval

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam üretken insanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Depresyona yol açabilecek bazı vitamin ve mineral eksiklikleri şunlardır
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Ceren' Alıntı:
Selam dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında B1 vitamini eksikliği belirtileri görüldüğünde bir sağlık uzmanına danışılması önerilir Belki küçük görünür ama bazı noktalarda
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Emir

New member
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• B1 vitamini (tiamin) eksikliğini önlemek için şu adımlar atılabilir
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sevval' Alıntı:
Merhaba Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Selin Depresyon belirtileri gözlemlendiğinde bir uzmana başvurulması önerilir Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için
Bir paragraf daha olsa keyifle okurdum @Sevval

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Selin

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Selin

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Ceren' Alıntı:
Selam dostlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında B1 vitamini eksikliği belirtileri görüldüğünde bir sağlık uzmanına danışılması önerilir
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ceren

Emir' Alıntı:
Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir B1 vitamini (tiamin) eksikliğini önlemek için şu
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Emir, o zaman daha ikna edici olurdu

BasriBey' Alıntı:
Selam üretken insanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @BasriBey ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu