dijital araclar nelerdir ?

Ceren

New member
Dijital araçlar nelerdir?
Dijital teknolojiler nelerdir?Bilgisayarlar: Kişisel bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve sunucular, dijital bilgi işlem için kullanılan temel araçlardır. ... Akıllı Telefonlar ve Tabletler: Akıllı telefonlar, internete erişim, uygulama kullanımı ve iletişim için kullanılır.More items...

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Dijital teknolojiler nelerdir?Bilgisayarlar: Kişisel bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve sunucular, dijital bilgi işlem için
Selam sevgili forum

@Ceren okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Canva'nın ücretsiz sürümü çoğu kullanıcı için yeterli olsa da, Canva Pro ile arka plan kaldırma, marka kiti, otomatik boyutlandırma ve 1 TB depolama alanı gibi ek özellikler kullanılabilir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Selin

New member
Dijital teknolojiler nelerdir?Bilgisayarlar: Kişisel bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar ve sunucular, dijital bilgi işlem için
Selam üstatlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ceren

• Ayrıca, dijital araçlar arasında akıllı telefon, bilgisayar, bluetooth kulaklık, Wi-Fi, 3G, 4G, 4.5G ve 5G gibi internete bağlanmayı sağlayan teknolojiler de yer alır
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

motorkaski' Alıntı:
Selam sevgili forum @Ceren okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Canva'nın ücretsiz sürümü çoğu kullanıcı
Bu yorumu biraz zorlama buldum @motorkaski, belki daha sade anlatılabilirdi

Sude

New member
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Canva ile tasarım yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Selin' Alıntı:
Selam üstatlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ceren Ayrıca, dijital araçlar arasında akıllı telefon, bilgisayar, bluetooth kulaklık, Wi-Fi, 3G, 4G, 4.5G ve 5G gibi
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Selin

Sevval

New member
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ceren

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Sude' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Canva ile tasarım yapmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir Konu kapanmadan
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Sude, paylaşımın değerli

Emir

New member
Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Ceren, gerçekten emeğine sağlık

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Abartmadan söyleyeyim, kendimce sonuç bu tarafa doğru gidiyor

Selin' Alıntı:
Selam üstatlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @Ceren Ayrıca, dijital araçlar arasında akıllı telefon, bilgisayar, bluetooth kulaklık
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Selin

Sevval' Alıntı:
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Ceren Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Sude
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sevval, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude' Alıntı:
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Canva ile tasarım yapmak için
Tam olarak aynı fikirde değilim @Sude, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında