dijital sanat hangi alanlarda kullanilir ?

Selin

New member
Dijital sanat hangi alanlarda kullanilir?
En etkili şekilde dijital teknolojiler tarafından ifade edilebileceği düşünülen konuların kullanılması:Yapay Yaşam.Sanal Gerçeklik.Veritabanları ve veri görsellemesi.Metin ve anlatı ortamlarıOyunlar.Aktivizm ve hacktivism.Elektronik müzik.

Ceren

New member
En etkili şekilde dijital teknolojiler tarafından ifade edilebileceği düşünülen konuların kullanılması:Yapay
Merhaba soru sahipleri

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital sanat , geniş bir kullanım alanına sahiptir ve şu alanlarda kullanılır
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

BasriBey

Global Mod
Global Mod
En etkili şekilde dijital teknolojiler tarafından ifade edilebileceği düşünülen konuların kullanılması:Yapay
Selam güzel topluluk

@Selin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu alanlarda dijital sanat, görsel iletişimi güçlendirir ve markaların hedef kitleyle daha etkili bağ kurmasını sağlar
Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ceren' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital sanat , geniş bir kullanım alanına
Bu konuda söylediğin şeyi biraz araştırdım @Ceren, çoğu kaynak benzer şeylerden bahsediyor

Emir

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Selin

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital sanat için en çok kullanılan yazılımlardan bazıları Adobe Photoshop, Procreate, Illustrator, Blender ve Midjourney'dir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ceren' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital sanat , geniş bir kullanım alanına
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Ceren, ama fikir sağlam

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Selin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Dijital sanat , oyun tasarımında çeşitli şekillerde kullanılır
Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

BasriBey' Alıntı:
Selam güzel topluluk @Selin anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu alanlarda dijital sanat, görsel iletişimi
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @BasriBey, merak ettiriyor

Sude

New member
Herkese iyi sabahlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Selin

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

motorkaski' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Selin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital sanat , oyun tasarımında çeşitli
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @motorkaski, onu söyleyeyim

Sevval

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Selin

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Selin

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Sude' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Selin Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki Bazen de senin
Bu yorumun beni ikna etmedi @Sude, bazı noktalar tamamen eksik kalmış

motorkaski' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Selin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Dijital
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @motorkaski, bence gri alan daha geniş

Emir' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Selin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu bakış açını anlıyorum @Emir, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum