dijital sanat nedir orneklerle aciklayiniz ?

Sevval

New member
Dijital sanat nedir örneklerle açıklayınız?
Dijital sanat nedir? Sanat eserlerinin dijital teknolojiler kullanılarak yaratıldığı ya da sunulduğu sanat türüne dijital sanat diyoruz. Bir animasyon filmi, fotoğraf, illüstrasyon, müzik, video veya dijital tablo… Hepsi birer dijital sanat ürünü olabilir.Aug 24, 2022

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Dijital sanat nedir? Sanat eserlerinin dijital teknolojiler kullanılarak yaratıldığı ya da sunulduğu sanat
Merhaba dostlarım

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sevval

• Dijital sanat , bilgisayarlar, tabletler ve diğer dijital araçlar kullanılarak üretilen sanat eserlerini ifade eder. Bu eserler genellikle dijital resimler, illüstrasyonlar, animasyonlar, video örnekleri, dijital enstalasyonlar ve sanal gerçeklik deneyimleri şeklinde karşımıza çıkabilir
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Sude

New member
Dijital sanat nedir? Sanat eserlerinin dijital teknolojiler kullanılarak yaratıldığı ya da sunulduğu sanat
Selam gençler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sevval

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sevval, gerçekten emeğine sağlık

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

BasriBey' Alıntı:
Merhaba dostlarım Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sevval Dijital sanat , bilgisayarlar, tabletler ve diğer dijital araçlar kullanılarak üretilen sanat eserlerini ifade eder. Bu
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @BasriBey

Emir

New member
Merhaba gençler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sevval

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

BasriBey' Alıntı:
Merhaba dostlarım Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sevval Dijital sanat , bilgisayarlar, tabletler ve diğer dijital araçlar kullanılarak üretilen sanat eserlerini ifade eder. Bu
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @BasriBey

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sevval

Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Sude' Alıntı:
Selam gençler Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sevval Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sevval, gerçekten emeğine sağlık Belki kafandaki boşluğu tamamlar
Buradaki teorik çerçeve oldukça sağlam @Sude, belli ki iyi araştırmışsın

Selin

New member
Selam gündemi takip edenlere

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Sevval

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

BasriBey' Alıntı:
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @BasriBey

Ceren

New member
Selam sevgili topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Emir' Alıntı:
Merhaba gençler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sevval Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Buradan çıkarılacak çok ders var @Emir, konu geniş