does texas roadhouse cook from scratch ?

Sude

New member
Does Texas Roadhouse cook from scratch?
But Texas Roadhouse clearly advertises the fact that its food is all made from scratch — even foods you wouldn't expect, like croutons and bacon bits. There are butchers on staff who make sure that every cut of USDA Choice beef is as tender, juicy, and flavorful as possible.

motorkaski

Global Mod
Global Mod
But Texas Roadhouse clearly advertises the fact that its food is all made from scratch - even foods you wouldn't
Selam fikir üreticileri

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sude

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Selin

New member
But Texas Roadhouse clearly advertises the fact that its food is all made from scratch - even foods you wouldn't
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

@Sude okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

motorkaski' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sude Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @motorkaski

Sevval

New member
Merhaba düşünenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sude

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

motorkaski' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sude Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @motorkaski, okurken kafamda oturdu

Ceren

New member
Merhaba araştırmacılar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sude Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @motorkaski, okurken
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Sevval

Emir

New member
Merhaba güzel insanlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Sude

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

motorkaski' Alıntı:
Oldukça iddialı konuşmuşsun @motorkaski, ama destekleyici veri göremedim

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Tüm tartışmalardan sonra 'hmm evet' dedirten sonuç buydu

Emir' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Sude Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Oldukça
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Emir, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Ceren' Alıntı:
Merhaba araştırmacılar Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu noktada biraz fazla
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ceren

Sevval' Alıntı:
Merhaba düşünenlere İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sude Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu örnek aslında
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Sevval, bence gri alan daha geniş