is tornado a brand ?

Emir

New member
Is Tornado a brand?
“Tornado is the number one recognized brand name for industrial vacuums and one of the industry's most respected brand names for commercial cleaning equipment.”

Sude

New member
Is Tornado a brand?
"Tornado is the number one recognized brand name for industrial vacuums and one of the industry's most respected brand names for
Selam fikir çatıştıranlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Emir

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Selin

New member
Is Tornado a brand?
"Tornado is the number one recognized brand name for industrial vacuums and one of the industry's most respected brand names for
Selam biraz göz atanlara

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Emir

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Emir Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Belki haklısın @Sude, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Ceren

New member
Is Tornado a brand?
Merhaba soru sahipleri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Emir

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Sude' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Emir Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Sude, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Sevval

New member
Is Tornado a brand?
Selam ilgi duyanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Selin' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Emir Belki haklısın @Sude, ama
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Selin

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Is Tornado a brand?
Selam üstatlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Emir

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Son söz değil ama son izlenim olarak bunu söyleyebilirim

Ceren' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Emir Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Anlattığın süreci
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Ceren, çok genel kalmış

Selin' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Selin, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Sevval' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Buradaki yorumun güzel ama
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Sevval