Selam aramıza yeni katılanlarOsmanlıda padişahlar hangi dili konuşuyordu?
OsmanlıcaAna dili olanlarOsmanlı İmparatorluğuEtnisiteOsmanlı TürkleriDil ailesiTürk dilleri Şaz Türkçesi Oğuz
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @SudeOsmanlıda padişahlar hangi dili konuşuyordu?
OsmanlıcaAna dili olanlarOsmanlı İmparatorluğuEtnisiteOsmanlı TürkleriDil ailesiTürk dilleri Şaz Türkçesi Oğuz
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Batı tarzı eğitim, ilk olarak
Selam oyun tutkunlarıOsmanlıda padişahlar hangi dili konuşuyordu?
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @motorkaskimotorkaski' Alıntı:Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sude Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Osmanlı padişahlarının şehzadeliklerinden itibaren çok iyi
Merhaba uzmanlarOsmanlıda padişahlar hangi dili konuşuyordu?
Bu bakış açını anlıyorum @BasriBey, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorumBasriBey' Alıntı:Selam aramıza yeni katılanlar Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Batı tarzı eğitim, ilk olarak
SelamlarOsmanlıda padişahlar hangi dili konuşuyordu?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @motorkaski, özellikle pratik tarafı çok farklımotorkaski' Alıntı:Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Sude Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Osmanlı
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklıCeren' Alıntı:Selam oyun tutkunları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @Sude Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @SelinSelin' Alıntı:Merhaba uzmanlar @Sude anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Osmanlı padişahlarının