Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SevvalOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Sanayi Devrimi birçok yeniliği beraberinde getirmiştir. Osmanlı'da Batı'ya benzer sanayi hamlesinin özel sektör
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorumOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Sanayi Devrimi birçok yeniliği beraberinde getirmiştir. Osmanlı'da Batı'ya benzer sanayi hamlesinin özel sektör
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Emir, özellikle pratik tarafı çok farklıEmir' Alıntı:Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettimOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Benim fikrim biraz farklı @Selin, yine de önemli bir noktaya değinmişsinSelin' Alıntı:Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bana kalırsa eksik bıraktığın
Selam gündemi takip edenlereOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @BasriBey, hoşuma gittiBasriBey' Alıntı:Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Benim
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SevvalOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklıSelin' Alıntı:Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bana kalırsa eksik bıraktığın
Selam sevgili insanlarOsmanlıda sanayileşme ne zaman başladı?
Özetin yerinde olmuş @BasriBey, fazla uzatmaya gerek yokBasriBey' Alıntı:Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Benim