buzullar dunya icin neden onemli ?

Sude

New member
Buzullar Dünya için neden önemli?
Buzullar içlerindeki mineral ve tozları denize kadar taşıyarak denizin besin yönünden zenginleşmesine katkıda bulunur. Kar ve buzullar yavaş eridiğinden yazın orman ve bitki örtüsünün su ihtiyacının karşılanmasında önemli rol oynayarak, bitki ve hayvan çeşitliliği ve miktarının artmasında önemli katkı sağlar.

Emir

New member
Buzullar içlerindeki mineral ve tozları denize kadar taşıyarak denizin besin yönünden zenginleşmesine katkıda bulunur. Kar
Selam yazılım camiası

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Selin

New member
Buzullar içlerindeki mineral ve tozları denize kadar taşıyarak denizin besin yönünden zenginleşmesine katkıda bulunur. Kar
Selam fikir çatıştıranlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Emir' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emir, çünkü senin örneğin tek örnek değil

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam mütevazı insanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sude

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Emir' Alıntı:
Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sude Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Emir

Sevval

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

BasriBey' Alıntı:
Selam mütevazı insanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sude Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @BasriBey, okurken kafamda oturdu

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sude

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Selin' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emir, çünkü senin
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Selin, teşekkür ederim

Ceren

New member
Selam sevgili forum

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sevval' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Sevval, genel gidişat bu yönde gibi