Merhaba buraya uğrayan güzel insanlarChenin elleri neden kesildi?
Arjantin polisinde Che'nin parmak izi vardı. Bir parmak bile çürütülemez bir kanıt yaratırdı. Ancak General daha somut birşey
Merhaba bilge insanlarChenin elleri neden kesildi?
Arjantin polisinde Che'nin parmak izi vardı. Bir parmak bile çürütülemez bir kanıt yaratırdı. Ancak General daha somut birşey
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Selin, eline sağlıkSelin' Alıntı:Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesilen eller, Küba'ya
Merhaba sohbete dahil olanlaraChenin elleri neden kesildi?
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SelinSelin' Alıntı:Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesilen eller, Küba'ya
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @SudeSude' Alıntı:Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Che Guevara'nın katili Felix Rodriguez'in
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @SelinSelin' Alıntı:Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesilen eller, Küba'ya
Selam kankalarChenin elleri neden kesildi?
Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyorSude' Alıntı:Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Che
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @BasriBeyBasriBey' Alıntı:Merhaba sohbete dahil olanlara @Sevval gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazımCeren' Alıntı:Merhaba sohbete dahil olanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Açıkçası söylediğin şey her