chenin elleri neden kesildi ?

Sevval

New member
Chenin elleri neden kesildi?
Arjantin polisinde Che'nin parmak izi vardı. Bir parmak bile çürütülemez bir kanıt yaratırdı. Ancak General daha somut birşey istiyordu o nedenle ellerini kesmeye karar verdi” dedi.Oct 10, 2017

Selin

New member
Arjantin polisinde Che'nin parmak izi vardı. Bir parmak bile çürütülemez bir kanıt yaratırdı. Ancak General daha somut birşey
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

@Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kesilen eller, Küba'ya götürülmüş ve Devrim Meydanı'nda gelen devlet temsilcilerine gösterilmiştir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Arjantin polisinde Che'nin parmak izi vardı. Bir parmak bile çürütülemez bir kanıt yaratırdı. Ancak General daha somut birşey
Merhaba bilge insanlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Che Guevara'nın elleri, ölümünden sonra, kimliğini doğrulamak amacıyla kesilmiştir
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Selin' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesilen eller, Küba'ya
Özellikle üçüncü paragrafın açıklayıcıydı @Selin, eline sağlık

Sude

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Che Guevara'nın katili Felix Rodriguez'in açıklamasına göre, Bolivya Genelkurmay Başkanı, Fidel Castro'nun Che'nin öldüğüne inanmayacağını düşünmüş ve çürütülemez bir kanıt istemiştir. Bunun üzerine, Che'nin parmaklarının kesilmesinin daha somut bir kanıt olacağı önerilmiş, ancak daha sonra Che'nin elleri kesilmeye karar verilmiştir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Selin' Alıntı:
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar @Sevval, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kesilen eller, Küba'ya
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Selin

BasriBey

Global Mod
Global Mod

@Sevval gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sude' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Che Guevara'nın katili Felix Rodriguez'in
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Sude

Ceren

New member

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sevval

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Selin' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Selin

Emir

New member
Selam kankalar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sevval

@Sevval anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Konu güzel, yorumlar bol, ben de şunu eklemiş olayım

Sude' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Sevval Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Che
Düşüncene saygı duyuyorum @Sude fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

BasriBey' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara @Sevval gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @BasriBey

Ceren' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Sevval Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur Açıkçası söylediğin şey her
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım