Selam yazılım camiasıÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
1958'de Çin'de pirinç tarlalaraına zarar veriyor diye Mao'nun emri ile serçeler yok edildi. Ertesi yıl tarlaları böcekler
Merhaba teknoloji severlerÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
1958'de Çin'de pirinç tarlalaraına zarar veriyor diye Mao'nun emri ile serçeler yok edildi. Ertesi yıl tarlaları böcekler
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @EmirEmir' Alıntı:Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 1957-1958 yılları arasında Çin'de ortaya çıkan Asya gribi
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @SevvalÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Selin, fakat ben aynı fikirde değilimSelin' Alıntı:Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sevval Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin hükumeti, serçeleri tarım mahsullerine
Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyetÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Selin, kısa da olsa bahsetmen iyi olmuşSelin' Alıntı:Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Sevval Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Çin hükumeti, serçeleri tarım mahsullerine
Selam güzel insanlar topluluğuÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
Açıkçası kendi tecrübem seninkine hiç benzemiyor @EmirEmir' Alıntı:Selam yazılım camiası Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, 1957-1958 yılları arasında Çin'de ortaya çıkan Asya gribi
Selam herkese iyi paylaşımlarÇin'de 1958 yilinda ne oldu?
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Sude, bunu söylemeliyimSude' Alıntı:Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Sevval Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1958 yılında Çin'de
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @BasriBey, çünkü senin örneğin tek örnek değilBasriBey' Alıntı:Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın Bunun tarihi arka planı da baya ilginç @Selin, kısa
Burada sana %100 katılamam @motorkaski, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar varmotorkaski' Alıntı:Selam güzel insanlar topluluğu İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Sevval İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı