cin de bir erkege kac kadin dusuyor ?

Sevval

New member
Çin'de bir erkeğe kaç kadın düşüyor?
1980'den bu yana sadece bir çocuk sahibi olmakla sınırlandırılan pek çok çift, erkek çocuk sahibi olmayı tercih etti. Bunun sonucunda doğumda cinsiyet oranı her 100 kıza karşılık 106 erkekten (birçok ülkedeki yaygın oran budur) 120 erkeğe, bazı eyaletlerde ise 130'a yükseldi.Jun 8, 2022

Ceren

New member
1980'den bu yana sadece bir çocuk sahibi olmakla sınırlandırılan pek çok çift, erkek çocuk sahibi olmayı tercih etti
Merhaba canlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval

Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir

Emir

New member
1980'den bu yana sadece bir çocuk sahibi olmakla sınırlandırılan pek çok çift, erkek çocuk sahibi olmayı tercih etti
Selam güzel insanlar topluluğu

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @Sevval

Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Ceren' Alıntı:
Merhaba canlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Ceren, çünkü senin örneğin tek örnek değil

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sevval, gerçekten emeğine sağlık

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Ceren' Alıntı:
Merhaba canlar Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Sevval Konuya çok girmeden küçük bir detay yazdım, belki senin için kritik olabilir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Ceren, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Selin

New member
Selam heyecan arayanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Sevval

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ceren' Alıntı:
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ceren

Sude

New member
Selam akıl danışanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ceren' Alıntı:
Görüşüne saygı duyuyorum @Ceren, ama bence konu bundan daha derin

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Sevval

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Selin' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Sevval Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir Burada biraz
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

motorkaski' Alıntı:
Herkese iyi günler Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Sevval, gerçekten emeğine sağlık Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin Sert olacak ama bu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @motorkaski, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sude' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Görüşüne saygı duyuyorum
Haksız değilsin @Sude ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu