Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SelinDiğer ülkelerde okul kaç saat?
Haftalık ders saati Avrupa ülkelerinde genellikle 25 ile 30 saat arasındadır. Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @SelinDiğer ülkelerde okul kaç saat?
Haftalık ders saati Avrupa ülkelerinde genellikle 25 ile 30 saat arasındadır. Avrupa ülkeleri ile karşılaştırıldığında
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @BasriBey, okurken kafamda oturduBasriBey' Alıntı:Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Selin Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu bilgiler, genel bir fikir vermek amacıyla verilmiştir; daha detaylı
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @SelinDiğer ülkelerde okul kaç saat?
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @motorkaskimotorkaski' Alıntı:İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Selin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer ülkelerde okul saatleri, ülkeye ve eğitim sistemine
Merhaba arkadaşlarDiğer ülkelerde okul kaç saat?
Farklı düşündüğüm çok yer var @Ceren, o yüzden tamamen katılamıyorumCeren' Alıntı:Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğitim Yılı : Avustralya'da eğitim yılı şubat ayında başlar ve aralık ayında sona erer
Selam yazılım camiasıDiğer ülkelerde okul kaç saat?
Bu yoruma kısmen katılıyorum ama bazı yerlerde sert bir dönüş yapmak gerekEmir' Alıntı:Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @motorkaski, bazı yerler eksikmotorkaski' Alıntı:İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Selin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Diğer ülkelerde okul
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ceren, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanındaCeren' Alıntı:Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @Selin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğitim Yılı : Avustralya'da eğitim yılı şubat