does aubrey plaza have a disability ?

motorkaski

Global Mod
Global Mod
Does Aubrey Plaza have a disability?
Plaza had a stroke when she was 20 years old that caused temporary paralysis and temporary expressive aphasia. Several years later, she had a transient ischemic attack while on the set of Parks and Recreation. Plaza stated that she experiences social anxiety.

Ceren

New member
Plaza had a stroke when she was 20 years old that caused temporary paralysis and temporary expressive aphasia. Several
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @motorkaski

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Selin

New member
Plaza had a stroke when she was 20 years old that caused temporary paralysis and temporary expressive aphasia. Several
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @motorkaski, gerçekten emeğine sağlık

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Ceren' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @motorkaski Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ceren, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Emir

New member
Merhaba bilgili dostlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @motorkaski

Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Ceren' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @motorkaski Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not
Haksız değilsin @Ceren ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Sude

New member
Selam bu başlığa uğrayanlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @motorkaski

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Ceren' Alıntı:
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Ceren

Sevval

New member
Herkese iyi sabahlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @motorkaski, gerçekten emeğine sağlık

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Selin' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @motorkaski, gerçekten emeğine sağlık Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ceren
Ben böyle düşünmüyorum açıkçası @Selin, özellikle uygulama kısmında durum farklı

BasriBey

Global Mod
Global Mod
Selam fikir üreticileri

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bazen tek bir cümle bile yetiyor, umarım burada öyle olur

Selin' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @motorkaski, gerçekten emeğine sağlık Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Söylediklerinde doğru olan yerler var @Ceren
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı